Всяко нещо има своя собствена енергия и в ръцете на

...
Всяко нещо има своя собствена енергия и в ръцете на
Коментари Харесай

Находки на улицата: Кои неща могат да откраднат щастието и благополучието

Всяко нещо има своя лична сила и в ръцете на недоброжелатели може да се трансформира в опасност за щастието и благополучието. Разберете кои неща не би трябвало да се вземат и да се подвигат от земята, с цел да се предпазите от възможен негативизъм.

Нещата, открити на улицата, могат да причинят многонеприятности, затова когато и да е съмнителните находки би трябвало да се третират с нараснало внимание.
 Интересни суеверия, свързани с огледала Интересни суеверия, свързани с огледала
Вярва се, че огледалото е прозорец към различен свят, един тип портал. С него са свързани доста суеверия и за тях ще ви разкажем в тази ста...

Ключове. Намерените ключове могат да носят силата на опустошението и бедността. Такива предмети могат да бъдат прокълнати, с цел да лишават пари, затова не е добра идея  да ги вземете вкъщи. Такава находка може деликатно да се вдигне от земята с носна забрадка или пръчка и да се сложи на видно място.

Пари. Особено мощна е силата на парите, а най-негативно въздействие оказват монетите, изключително в случай че се намерят на кръстопът. Парите постоянно се употребяват в церемонии и ритуали повреждане на вълшебства, което значи, че когато вземете открита монета, можете да прехвърлите проблемите на други хора върху себе си. Ако парите въпреки всичко са взети, те би трябвало да бъдат изхарчени неотложно и за незначителни неща. Лесните пари би трябвало да изчезнат елементарно и тогава проблемите могат да бъдат избегнати.

Остри неща . Ножове, ножици и други остри предмети са строго неразрешени от експертите по биоенергетиката. В допълнение към инцидентна зараза при положение на случайно пострадване, тези неща могат да носят негативност, която може да токсини живота ви.

Огледала. Джобните огледала, открити на улицата, не би трябвало да се взимат, а е още по-опасно да се оглеждате в тях. Магическите свойства на тези предмети могат да доведат до неприятности, а в случай че изхвърленият предмет е бил част от обред, тогава до огромни проблеми в живота.
 Най-странните суеверия на света Най-странните суеверия на света
Виждали сте най-малко един човек, който се върти три пъти на пета и трансформира маршрута си, в случай че някоя черна писана има нахалството да пресече п...

Гребени. Тези предмети натрупват в себе си силата на предишните притежатели и като вземете непознат предмет в къщата си, можете да привлечете всички неприятности на непознатия към себе си. Гребен, открит на улицата, не би трябвало да се употребява даже след щедро изплакване.

Кръстове и икони. Символите носят свещено значение и са предопределени да се употребяват единствено от един човек. Такива находки, в случай че е тъпо да се оставят на улицата, би трябвало да бъдат отнесени в храм или черква, само че никога не би трябвало да се оставят за персонална приложимост. Експертите споделят, че носенето на непознати кръстове ще предизвика прехвърлянето на ориста на предходния притежател и в случай че е била неприятна, тогава проблемите не могат да бъдат избегнати.

Играчки. Понякога на улицата можете да намерите детска плюшена играчка, като че ли забравена от притежателя. Такова нещо може да не е проблем, само че е най-добре да заобиколите такава находка. Играчките, изключително тези, които наподобяват като живи хора, постоянно се употребяват за вълшебен ритуали, в това число за правене на вълшебства, и могат да бъдат доста нездравословни за здравето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР