Всяко нещо има своя край, а за Елена от отбора

...
Всяко нещо има своя край, а за Елена от отбора
Коментари Харесай

Морал и акъл насред фалш и комплекси? Елена с коментар за отпадането си от "Игри на волята"

Всяко нещо има своя край, а за Елена от тима на " Жътварите " в " Игри на волята " той пристигна прекомерно бързо. Тя стана първият участник, отстранен в дуел във втория сезон на шоуто. 

Виж още: Скандалната Ивана от „ Игри на волята " - кое е това момиче?

" В началото се ядосвах, че отпаднах първа, само че считам, че това беше най-правилният излаз за мен. Записах се в „ Игри на волята “, тъй като желаех да изляза от зоната си на комфорт, да изпитам тялото и духа си. Да опитам да пребивавам по метод, по който в никакъв случай не съм живяла. Да бъда без телефон, без близки, без телевизия или допир до цивилизацията. За мен беше извънредно забавно, само че е доста мъчно. Най-много ми липсваше фамилията ми и свободата. Аз съм доста свободомислещ човек и сложена в тези условия, се усещах некомфортно и даже леко потисната ", споделя Елена в " Събуди се ".

Виж още: С какво се занимават децата на известните българи

" Когато излязох от предаването, първо се обадих на майка ми. Тя е най-близкият ми човек и нямах самообладание да я чуя. Последните дни ми беше доста тежко, желаех да приказвам с нея даже за една минута, да й кажа, че съм добре и че всичко е наред. Контузията ми по време на игрите, която изглеждаше като едно почтено ожулване от 300-килограмов таран, след това се оказа спукана кост ", показа още тя.

Виж още: Есен с чаровните българки: хубавиците, които ще ни радват от дребния екран

В профила си в Instagram Елена благодари на родителите си, че " измежду толкоз доста фалш, мръсотия и изкуственяци " са съумели да възпитат у нея полезности, морал и правила. В шоуто пък затвърдила ммнението си, че хората, които не признават личните си неточности и сочат към непознатата чиния, нормално не костват. 

Какво следва за нея оттук насетне? Само хубави неща! Елена е студент в трети курс, учи актьорско майсторство. Сега ѝ предстоят доста постановки и участия. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР