Всяко момиченце си мечтае един ден да е булка. Нямат

...
Всяко момиченце си мечтае един ден да е булка. Нямат
Коментари Харесай

10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

Всяко момиченце си мечтае един ден да е младоженка. Нямат самообладание да срещнат принца на белия кон, само че с времето осъзнават, че никой не е съвършен. Вместо да търсите съвършения сътрудник, търсете този, който е подобаващ за Вас.

Докато търсите верния, пренебрегвате неприятното, с цел да се концентрирате над хубавото. И това е добре. Показва, че не сте повърхностни, само че все пак има 10 типа мъже, които обезателно би трябвало да избягвате, осведоми Dama.bg

1. Маниакът за обвързване

Най-накрая съумя да забие мечтаното момиче? Просто тъй като е привързан, не значи, че е предан на връзката. Никога няма да знаете какъв брой в действителност държи на вас.

2. Бунтарът

Много дами са привлечени от неприятното момче. Има нещо мистериозно и сантиментално в него, само че от време на време той е бунтовник и в брака. Скоро ще го усетите и върху себе си.

3. Нарцисът

Нарцис е воин от гръцката митология, който е бил толкоз хубав, че се влюбил в себе си. Защото не можел да откъсне взор от отражението си във водата, паднал в езерото и се удавил. Нарцисите са токова уверени в личното си великолепие, че не осъзнават минусите си. Винаги пробват да изпъкват и постоянно го вършат за сметка на другите.

4. Маниакът на тематика надзор

Всеки обича нещата да се вършат по неговия метод. За страдание, мъжете са програмирани да показват неприязън, когато не получават това, което желаят. Мъжът, който не може да ви управлява, може да стартира да е нападателен към вас. Физически и душевен.

5. Онзи, който все знае повече от вас

Хубаво е да се омъжите за красивия му разум, само че е рисково да го извършите за някой многознайник. Винаги ще се чувствате в неточност, даже просто да сте изразили мнение.

6. Маминото синче

Чували сте, че както се държи с майка си, по този начин ще се държи и с вас. Затова търсите мъж, който е непосредствен с майка си и прекарва доста време с нея. Внимавайте, тъй като в случай че е прекомерно непосредствен с нея, като че ли се дамите и за майката. Пригответе се да чувате много “Мама не го прави по този начин. ” Също по този начин може да очаквате майка му да ви е сватбен съветник.

7. Красавецът

Свиквайте да прекарвате уикендите в мола за нови облекла, в сравнение с в спортуване. Поне ще имате хубава къща и кола. Ако той може да си го разреши.

8. Безхарактерният

Както споменахме, всеки обича да прави нещата по личен метод. Когато попаднете на мъж, който ви оставя да вършиме каквото желаете, както го желаете, без да се оплаква от това, не го пускате. След време обаче се постанова да взимате всички решения. Тогава ви става неприятно, тъй като сте мъжът във връзката.

9. Мъжкарят

Говори за спорт, бира и лов от самото начало. Да, секси е, само че би трябвало да бъдете подготвени единствено вие да сменяте пелените. И забравете за сантиментални дарове за Свети Валентин, тъй като същинските мъже “не вършат такива лигавщини ”.

10. Фитнес фанатикът

Коя жена не желае мъж с изваяно тяло? Въпреки тези му черти, ще забележите, че фитнесът лишава голяма част от времето му. Скоро ще го питате дали си е подобрил върха на лежанката. Човек, който разреши на фитнеса да управлява живота му, разрешава на прислужникът да стане стопанин, има изцяло сбъркани цели.

Да, всеки принц има от тези черти. Важното е да изберете този, чиито дефекти може да приемете. За да се омъжите за принца, а не за жабата.

Инфо: www.bulevard.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР