“Всяко хубаво нещо си има своя край е поговорка, която

...
“Всяко хубаво нещо си има своя край е поговорка, която
Коментари Харесай

Филмите и сериалите, които не трябваше да имат продължение! “Сексът и градът”, “Сам вкъщи” и още

“Всяко хубаво нещо си има своя край ” е сентенция, която важи на всички места, само че не и в Холивуд. Много от обичаните ни филми бяха последвани от ужасни продължения, които не прибавят нищо към оригинала (а от време на време даже го съсипват). Ето пет такива случая:

Magic Mike XXL

Когато " Magic Mike " излезе през 2012 година, милиони фенове бяха въодушевени от концепцията да гледат филм за мъже стриптийзьори (особено подобен с Чанинг Тейтъм в основната роля). Продължението на поредицата – " Magic Mike XXL ", обаче бе катасрофа, която никакво количество мускули не можа да избави: в действителност, самият Чанинг призна в изявление за EW, че филмът “няма сюжет ” и е просто “група голи мъже, които се мотаят дружно ”... Сега ли да споменем, че сега се снима трета част?

Виж още: Сериалите, които всички ще гледаме и разясняваме през 2022 година

And Just Like That

" Сексът и градът " си беше цяла глава в развиването на актуалната поп просвета, въодушевила дамите по целия свят да опитват с модата и любовта. След шест сезона и два кино лентата обаче, всички бяхме подготвени да махнем на Кари и компания за довиждане... Е, всички с изключение на самите артисти, наподобява. Миналата година на бял свят се появи продължението " И просто ей по този начин ", което – по думите на Сара Джесика Паркър, се обрисува да има още няколко сезона (напук на главно отрицателните ревюта). Не знаем до по кое време считат да не престават с епизодите, само че с това движение, скоро ще задминат и " Дързост и хубост "...

Mean Girls 2

Като приказваме за филми, повлияли на цели генерации девойки, няма по какъв начин да не споменем и за " Mean Girls " (Гадни момичета). Култовата комедия с присъединяване на Линдзи Лоън и до ден сегашен е представена от тийнове по целия свят и става мотив за голям брой мемета. Излязлото през 2011 година продължение обаче бе неуспех с епични размери (чиито IMDB рейтинг е 4 от 10!), което потвърди едно: остарялата ария на нов глас не всеки път е работеща формула...

Сам у дома 4

Само две неща в живота са сигурни: че свършва и че ще дават " Сам у дома " по малкия екран на Коледа. Първите три елементи на поредицата са неизменима част от детските ни мемоари. Четвъртата, обаче... хм, можехме да минем и без нея. Отново – доказателство, че и най-забавната концепция става досадна, когато я мултиплицираш дузина пъти!

Виж още: " Тя се престори на бременна ": Мъже разкриват аргументите да скъсат с приятелките си

Mamma Mia! Отново дружно

Всички чакахме да забележим втората част на паметния мюзикъл... до момента в който не разбрахме, че в него (спойлер!) една от основните героини е умряла. Така от жизнерадостна комедия, " Mamma Mia! Отново дружно " се трансформира в сърцераздирателна (и на моменти много потискаща) сапунка... Може би вместо да убиват персонажите с извънредно продължение, продуцентите трябваше просто да оставят " Mamma Mia " да почива в мир.

Изображение: https://www.instagram.com/justlikethatmax/, https://www.instagram.com/mammamiamovie/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР