Всяки ден обикновено правим пожелателни списъци за следващия. И обикновено

...
Всяки ден обикновено правим пожелателни списъци за следващия. И обикновено
Коментари Харесай

Само за играчи: Ето 16 неща в секса, които трябва да пробвате

Всяки ден нормално вършим пожелателни описи за идващия. И нормално наличието им е едно и също (познайте защо) – да спра цигарите, да се наспивам повече, да потегли на фитнес...
Е, за многообразие, може да извършите нещо друго - да заложите на по-добър, по-мръсен и по-перверзен секс. Ето 16 неща в секса, които да влязат във вашия лист за палуване.

1. Връзване
Тази година се оставете да ви завържат. Малко кожа, пърпорене или белезници могат да ви накарат да се отпуснете и да сгорещят половия ви живот. Ако сте срамежлива, само че желаете да поемете контрола в спалнята - завържете го вие.

2. Хванете го за топките
Един секси и непредвиден трик – масажирайте тестисите му по време на секс. Не бъдете прекомерно нападателни и не стискайте мощно. Нежно, ритмично придвижване е изцяло задоволително и ще му достави изненадващо наслаждение.

3. Ролеви игри
Да приемеш нечия друга еднаквост по време на секс може да бъде доста занимателно. Това е опция и за двамата да реализирате полови мечти, които постоянно сте желали да опитате.

4. Аналингус
Орална стимулация на ануса – да или не? Да. Наистина би трябвало да опитате, ужасно е.

5. Тройка
Ако не сте пробвали тройка, в този момент е моментът. Експериментирайте. Две неща, който би трябвало да знаете: по принцип е по-добре да сте гостуващата звезда, в сравнение с част от двойката. А в случай че въпреки всичко сте част от двойката, уверете се, че с гостуващата звезда нямате общи познати.

6. Пегинг
Ако не знаете какво е пегинг – това е полова процедура, при която дамата обладава мъжа анално. Не е елементарно да намерите мъж, който би се съгласил на това, само че в случай че въпреки всичко извадите шанс с някой по-свободомислещ – пробвайте. Това може да разкрие нови хоризонти пред вашата половост.

7. Обърнатата ездачка
Това е по-пикантният вид на Ездачката. Вместо просто да сте върху него, завъртете се с тил. Така му предоставяте необикновено възбуждаща панорама (плюс достъп до клитора ви, а за вас – до тестисите му).

8. Порно с колегата
Да гледате порно с колегата може да обогати половия ви живот с доста нови хрумвания. Това няма да съсипе връзката ви, в противен случай – здравословно е.

9. Ароматизиран лубрикант
Направете оралния секс по-забавен, като намажете пениса му с ароматизиран лубрикант. Внимание: тези лубриканти се употребяват единствено за фелацио; не ги ползвайте по време на секс, в случай че не желаете да се сдобиете с гъбична зараза.

10. Стимулация на простатата
Използвайте пръста си, с цел да стимулирате простатата му през ануса. Може би ви звучи извънредно, само че пък за какво не? Това ще направи неговия оргазъм несравнимо по-интензивен.

11. Кубче лед
Опитайте орален секс с кубче лед в устата (отнася се и за двамата). Усещането е фантастично.

12. Анален секс
Дами, отпуснете се и пробвайте това преживяване. Не единствено за негово, а и за ваше наслаждение. Има премного аргументи да го извършите.

13. Стимулация на зърната
Зърната в никакъв случай не получават задоволително внимание – важи и за двата пола. Отдайте им дължимото.

14. Пенисът като дилдо
Хванете пениса му и масажирайте клитора си с него. Използвайте го като секс-играчка. Това е доста възбуждаща предигра и за двамата.

15. Подобрената мисионерска
Вариант на Мисионерската, при който той се отпуска върху вас, подпирайки се на лакти, като реализира оптимален физически контакт с цялото си тяло (без да ви смачка, схваща се). По този метод получавате страхотна стимулация на клитора по време на секса.

16. ИГРАЧКИ, ИГРАЧКИ, ИГРАЧКИ!
Някои мъже се тормозят, че използването на играчки в спалнята по някакъв метод накърнява тяхната неустрашимост. Момчета, не се дръжте като госпожици, а се забавлявайте! Можете да започнете с дребен клиторен вибратор, копринени ръкавици или превръзка за очите. Дори най-простите играчки ще усилят доста възбудата, вълнението и удоволствието ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР