Всяка зодия си има свои тъмни страни. Импулсивност, необмислени думи,

...
Всяка зодия си има свои тъмни страни. Импулсивност, необмислени думи,
Коментари Харесай

5-те неща, които най-много мразим във всяка зодия

Всяка зодия си има свои тъмни страни. Импулсивност, недомислени думи, спиране и предпочитание за превъзходство над другите са единствено част от неприятните черти на другите зодии. За да работим по усъвършенстването си е добре първо да опознаем всяка наша неприятна линия и да я променим. Така ще поддържаме връзка по-лесно и здравословно с останалите.

Кои са 5-те най-лоши черти на всяка зодия?

Овен

Ругаене: Овните могат да ругаят и псуват постоянно, даже когато не се постанова. Това е част от личността им. Те са доста експресивни и връзката с премереност и такт постоянно им убягва. За тях това не е никакъв проблем. Би могло да е за близките.

Действат без да мислят: Овните са импулсивни натури. Затова постоянно реагират преди да са обмислили обстановката. След това постоянно съжаляват както за дейностите, по този начин и за думите си.

Прекъсват: Овенът има необикновен гений да се изрича, когато различен приказва. Някак постоянно им идва нещо мислено, когато различен приказва сега. Чувстват се длъжни да изкажат каквото имат да споделят и това нервира близките.

Мятат косата си: Повечето Овни имат естествено красиви коси. Те го знаят и обичат да го акцентират. Често мятането и пипането на косата се трансформира в нещо като нервозен тик за тях.

Пият прекомерно доста кафе: Няма нищо неприятно в кафето, стига да е в дребни количества. Овните като огнени натури обожават кафето, а то ги разпалва още повече. Овни, щадете повече здравето си.

Телец

Казват „ не “ мигновено: Лоша линия в характера на Телците е, че постоянно отхвърлят всичко и всички преди да са помислили.

Хвърлят доста пари за пазар: Разточителството на Телците е една от най-честите аргументи за проблеми във връзките им.

Страхуват се от измененията: Телецът обича домашния уют и сигурността. Не обича никакви промени у дома, разбърквания и нови цветове. Харесва удобната си зона на работа и не се стреми към нови изяви. Това му пречи в доста връзки.

Понякога са доста сурови: Телците постоянно наподобяват като че ли нямат сърце. Това, несъмнено, не е правилно, само че мъчно демонстрират страстите си. Тази линия от характера се пояснява като неприятна от доста хора.

Скърцат със зъби: Един нездравословен, само че неволен табиет демонстрира тяхната раздразнителност и неустановеност в доста случаи. Това е скърцането със зъби и стискането на челюстта.

Близнаци

Клюкарстват: Близнаците са царе на клюките, само че постоянно намират метод да го създадат като че ли въобще, но въобще не са клюкари. Винаги обаче имат добра и забавна история за своите близки, другари, сътрудници и намират метод да я вмъкнат в различен диалог.

Вманиачено гледат телефона си: Близнаците бързо се отегчават, по тази причина имат потребност непрекъснато да гледат какво вършат другите в обществените мрежи.

Разсеяни са: Всички се разсейват, само че Близнаците най-много. Обърнете внимание – пробвайте да им разкажете нещо, обвързвано с вас. Ще забележите, че Близнакът незабавно стартира да гледа настрана и да блуждае. Ако диалогът не го визира директно, въобще не се интересува от него. Това кара хората да се отдръпват.

Лесно се отегчават: Споменахме тяхната бърза загуба на интерес към всичко. Често това им пречи в обществения и интимния живот.

Разпилени са: Някои хора считат разхвърляността за минус, други се радват на този собствен табиет да натрупат всякакви движимости където им падне. Често и работните места на Близнаците са разхвърляни. Не се тормозете, Близнаци, съгласно редица проучвания това е белег на креативност.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Рак

Гледат прекомерно доста телевизия: Раците са измежду най-редовните консуматори на телевизия и платени интернет платформи.

Оплакват се: Една присъща неприятна линия на раците е, че постоянно намират защо да мрънкат и да недоволстват. Често това е доста досадно за околните и сътрудниците им. Черногледи са.

Екстремно взискателни са: Раците желаят да дърпат конците на всичко и всички. Те са прецизни до болежка, а това постоянно влудява хората към тях. Имат изрично мнение по всички въпроси и могат да спорят в негова отбрана до обратен тласък.
Свръхчувствителни са: Това не е безусловно неприятен табиет, само че в доста случаи вреди. Когато човек е прекомерно сензитивен се наранява от дреболии. Раци, приемете, че хората са си такива и продължавайте нататък. Не страдайте ненужно.

Вманиачени са по чистенето и подредбата: Ракът може да ви изкара от кожата ви, тъй като непрестанно намира нещо за почистване, пране, нареждане. Ако си позволите да изцапате у дома или на работното му място, неприятно ви се написа.

Лъв

Страхуват се от измененията: Въпреки че Лъвовете наподобяват безстрашни царе на човешката джунгла, те носят ранима психика. Ето за какво доста постоянно се плашат от измененията, те ги карат да се усещат несигурни.

Прекалено шерване в онлайн пространството: Много Лъвове прекаляват с персоналното шерване, с което нервират приятелите си в обществените мрежи.

Чувстват се несигурни: Плахостта е типична за Лъвовете, изключително в случай че плуват в непознати води.

Приемат всичко прекомерно персонално: Лъвовете са чувствителни. Те одобряват даже ироничните и хапливи смешки прекомерно персонално и се наскърбяват.

Трудно вземат решения: Лъвовете се нуждаят от дълго мислене и чудене преди да вземат решение, даже да не се отнася за нещо значимо. Ако обаче е значим миг от живота им, лъвската им храброст изчезва.

Дева

Предлагат непоискани препоръки: Девите са прецизни персони, подредени и осмислили всяко свое деяние. За всичко имат пояснение и държат да го споделят непременно. Девите имат неприятната за близките податливост да натякват препоръките си, смятайки, че са само прави.

Притесняват се за всичко: Като перфекционисти в изчислението на риска, Девите са измежду най-тревожните зодиакални знаци. Притесняват се за всичко, над което нямат директен надзор.

Отлагат: Нерешителни са и протакат поемането на значими стъпки в живота.

Негативно говорене: Отново поради наклонността към перфекционизъм, Девите са склонни да са много отрицателни и мнителни във връзка с свои и непознати дейности и мисли. Обикновено са много черногледи.

Издребняват: Девите са способни да извадят хиляди причини, с които да потвърдят на съперника си, че не е прав, а те имат право. Дори да не са уверени в своята справедливост вършат всичко допустимо да оборят и убедят в противното индивида, с който спорят. Това важи изключително за неща, които другите хора вършат по друг метод. Девите считат, че само те го вършат както би трябвало.

Везни

Стиснати са: Везните постоянно пресмятат всичко до последната стотинка. Склонни са да дават по-малко от другите, изключително в случай че се заплаща сметката в заведение, само че единствено и единствено да не се минат. Не обичат да дават пари назаем. Ако инцидентно дадат, ще преследват оня, на който са дали още на идващия ден.

Не помнят имена: Това наскърбява близките. Смятат Везните за пренебрежителни.

Влюбват се прекомерно бързо: Везните имат неприятния табиет да хлътват безогледно. В любовта работят импулсивно, поради което постоянно съжаляват. Способни са даже да сключат брак без доста да се замислят.

Общуват бегло: Когато обаче се отнася до другарства или правене на услуги, Везните работят с половин сърце. Никога не се разкриват изцяло, а обичат да разпитват за другите.

Ласкатели са: Често хората одобряват Везните като лицемери поради любезностите и ласкателствата, с които са способни да засипят някого.

Скорпион

Обсебват се елементарно: Скорпионите се завладяват от всичко, което в даден миг ги погълне. Също по този начин завладяват други хора – другари, сътрудници, сътрудници. Когато набележат някого и решат, че този човек си коства, се лепват за него и гълтам цялото му време и персонално пространство.

Контролиращи са: Опитайте се да кажете на Скорпион какво да прави – ще си навлечете гнева му. Той обича да диктува всичко в живота си, в живота на околните си, интимните си сътрудници, приятелите си.

Страхуват се от неуспех: Скорпионите са идеалисти и перфекционисти. Често не вършат решителни крачки напред, тъй като се опасяват да се провалят. Това им пречи в израстването и усъвършенстването.

Потайни са: Ако Скорпионът не желае да показа, никой не е в положение да изкопчи какво му е.

Имат твърди високи упования: Това постоянно ги води до обезсърчение след неуспех.

Стрелец

Хазартен вид са: Представителите на зодия Стрелец са най-склонни да залитат по хазарта или различен тип привързаност.

Казват неща, които не мислят: Стрелците са избухливи. Те могат да ви засипят с хиляди ужасни неща, които в действителност не мислят.

Прекаляват с работата: Семействата и околните на множеството Стрелци страдат от тяхната безконечна липса у дома поради работата.

Не съблюдават обещанията си: Заради този доста неприятен табиет Стрелците губят доверието на приятелите и интимните си сътрудници.

Изключително нетърпеливи са: Стрелците нормално са изобретателни хора с огромни хрумвания. Те нямат самообладание да ги осъществят и когато триумфът се забави, те страдат прекомерно поради високите си упования.

Козирог

Прекалено затворени са: Хората, които поддържат връзка с представители на зодия Козирог имат възприятието, че въобще не ги познават. Козирозите са една от най-самовглъбените зодии, криещи всичките си съкровени мисли и секрети в себе си. Те са съвършени в планирането и решаването на проблеми (както своите, по този начин и на другите), само че би трябвало да се научат да оставят животът да тече самичък. Не можете да контролирате всичко, Козирози!

Критикуват себе си непрестанно: Една от най-често страдащите от меланхолия зодии е Козирогът. Той наподобява като че ли е изработен от камък за другите, само че крие сурова самокритичност, която го изяжда от вътрешната страна. Никога, но в никакъв случай не е изцяло удовлетворен от себе си.

Взимат работата прекомерно персонално: Козирозите са упорити същества. Те не знаят отмалялост, когато нещото, с което се занимават си коства. Знаят по кое време да хабят напъните си и намерят ли такова нещо са подготвени да прокопаят земята, с цел да го свършат. Близките им страдат от това, тъй като Козирозите са погълнати от работата.

Вечно се опасяват от най-лошото: Козирогът е песимист. Той мисли първо за най-лошото, а чак по-късно за всичко останало.

Пият прекомерно доста кафе: Козирозите са измежду най-ревностните фенове на кафето. Склонни са да злоупотребяват и да неглижират здравето си.

Водолей

Обсебени са от новините и новостите: Ако желаете да разберете някоя клевета в офиса или нещо ново, което се е случило където и да е по света – питайте някой Водолей. Те имат необикновен гений да прихващат като със спътник новините.

Играят на игри, гледат телевизия: Водолеите могат да изгубят цели часове в игри и гледане на телевизия или филми. Правят го незабелязано, тъй като просто могат да потънат в други светове. Това постоянно нервира техните близки, тъй като се усещат подценени.

Прекарват прекомерно доста време онлайн: Водолеите са съвременни натури. Те обичат новостите и интернет е тяхното обичано пространство. Там също постоянно се изгубват.

Стоят до късно: Повечето Водолеи са нощни птици. Те могат да останат будни съвсем до сутринта, в случай че нещо забавно притегли вниманието им. Така вредят на здравето си без да осъзнават.

Разпилени са в дейностите и мислите си: Водолеите имат най-малко 5 разнообразни диалога или сюжета в главата си, когато поддържат връзка с някого. Ето за какво могат да изпадат в конфузни обстановки, звучейки нелогични от време на време за своите събеседници. Често не помнят какво някой им е споделил.

Риби

Мечтатели са: Рибите могат да гледат през прозореца и да си мечтаят за нещо, до момента в който са с отворени очи. Те като че ли сънуват нескрито. Често тези вълшебен показа за света, които имат, им пречат. Лесно се разочароват от действителността.

Харчат доста: Рибите работят идеалистично във връзка с парите си и постоянно се изгубват в сметките. Купуват безотговорно, а по-късно желаят заеми.

Пият доста: Няма нищо неприятно да си пийне човек едно пиво на вечеря. Често обаче Рибите са ненаситни и протягат ръка по-често към алкохола.

Затворени са към хората: Рибите мъчно дават сърцето си. Човек се усеща като на изпит, когато поддържа връзка с тях – като че ли не покрива до дъно техните условия. Рибите имат компликации с даването на обещания и цялостното отдаване на хората, без значение дали са другари или интимни сътрудници.

Отлагат дълго: Рибите се затрудняват да вземат решение и да работят. Те знаят какво би трябвало да създадат. Наясно са с рисковете и нещата, които желаят да им се случат, само че просто не работят, а чакат нещата сами да се случат.

Източник: az-jenata.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР