Всяка зодия преживява по различен начин края на една връзка.

...
Всяка зодия преживява по различен начин края на една връзка.
Коментари Харесай

Ето как се чувства бившият ви след раздялата

Всяка зодия претърпява по друг метод края на една връзка. Някои плачат, някои се затварят в себе си, други не изпитват никаква страст, а за някой като че ли въобще не е имало връзка.

Мъжете, за разлика от дамите, доста по-трудно демонстрират по какъв начин се усещат, изключително в случай че се усещат зле или им тежи. Те претърпяват по собствен личен метод края на връзката. Но има нещо, което ги свързва и то е точно зодиакалният им знак. Ето по какъв начин се усещат мъжете от всяка една зодия след разлъка:
Овен
Свикнал постоянно да има това, което желае, той се усеща доста зле – егото му е потъпкано. Той тъжи не толкоз поради любовта, а поради това, че може би не се е оказал прави и че към този момент няма надзор върху обстановката.
Телец
Той обича сигурността. Вече си е построил привички с този човек и това му липсва. Също по този начин му липсва сигурност. Много страда, тъй като дълго време е градил нещо, което се е разрушило.
Близнаци
Мъжете от зодия Близнаци имат потребността да имат някого до себе си, даже единствено да си пишат с него. Те постоянно претърпяват мъчно разделите, само че в никакъв случай не биха си го посочили. Липсва им общуването с другия.
Рак
Тази зодия най-трудно преодолява раздялата. Те се привързват доста мощно и влюбят ли се - е вечно. Чувстват се самотни и много дълго време след раздялата, те не могат да се изправят на крайници и да продължат. Липсва им поддръжката и спокойствието, което са имали в връзките.
Лъв
Те не биха страдали, в случай че връзките им не са били както би трябвало. Ако не са се разбирали с половинката, представителите на зодия Лъв не престават напред много бързо и без никакво съмнение. Но, в случай че са били влюбени, страдат много дълго време по-късно.
Дева
Девите са практични и гледат малко по-трезво на обстановката. Те не биха си разрешили да хабят доста време и сила с цел да страдат и обмислят обстановката. Вместо това се изправят, подреждат живота си без досегашната си половинка и не престават напред.
Везни
Те имат потребността непрекъснато да са във връзка и да има някого до тях. Колкото и проблеми да сте имали, те ще тъгуват доста по предишното и няма да могат бързо да продължат напред.
Скорпион
На него му липсва страстта, споделените моменти. Той страда доста и изпитва носталгия по спомените. Ако започнете незабавно след раздялата ви да се виждате с някой нов, Скорпиона ще ви изтрие от живота си и повече няма да ви огледа.
Стрелец
Ще му липсва другарството във връзката. Но пък Стрелеца толкоз доста обича свободата, че претърпява доста бързо случилото се и се впуска в нови завършения и връзки с други хора.
Козирог
Те имат нещо като цел за живота си и за тях връзката е нещо значимо. Според техните разбирания би трябвало да и имат връзка. Когато една такава завърши, те се усещат зле. Страдат дълго и се упрекват, че са се провалили. Често вършат опити да си върнат половинката и да оправят връзките.
Водолей
Те обичат да размишляват. Ще премислят цялата връзка – спомен по спомен. Те са интелектуалци, обичат да беседват с някого. По-скоро ще преживеят интелектуална рецесия, а не прочувствена.
Риби
Страдат доста тежко, тъй като виждат в някогашната си приказна героиня. Те се възхищават на дамите до тях и когато ги изгубят са съкрушени. Доста бързо обаче намират нова жена, която да ги утеши.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР