Всяка зодия има своите положителни и отрицателни черти. Обикновено се

...
Всяка зодия има своите положителни и отрицателни черти. Обикновено се
Коментари Харесай

Скандалджии и миротворци в зодиака

Всяка зодия има своите позитивни и негативни черти. Обикновено се фокусираме върху първото и подценяваме второто. Би било забавно обаче да разберем какви неприятни черти крие зодиакалният ни знак.

Овен Тоталитарен дух, комбиниран с инфантилност. Често демонстрира властната си натура, даже в най-обикновен диалог. Той даже не може да се дефинира като подбудител или усмирител на разногласия, тъй като е над тези неща, защото постоянно (според него) е прав, и седи малко над другите. Все отново, при съществуването на спор, в който им е мъчно да защитят личната си теза, стават сприхави, а някои от тях са способни даже да прибегнат към разпра. Арогантността им на моменти е жестока, като не осъзнават какъв брой нараняват близките, които просто не могат да им опонират.

 Скандали

Телец Тези извънредно мрънкащи същества, са невероятни егоцентрични. Материалисти и вещомани, те постоянно са извънредно конфликтни персони. Винаги са на противоположното на всеобщото мнение, и то единствено и единствено да потвърдят на отсрещната страна, че те са прави. Консервативността и желанието всичко да става както те кажат, са им вродени.

Близнаци Родени интриганти и лицемери. Не толериращи грандиозните разправии, те работят безшумно и тайно. Когато се демонстрират като миротворци, зад това се крият други планове. Разсеяни са, само че умеят да намират информация за всички техни цели. Неблагодарни са към околните си. Застигнат ли ги скрупули на съвестта, губят предпочитание за живот.

 Хороскоп

Рак Най-сърцатите представители на зодиака имат един минус – капризността. Обидчиви са и в случай че някой ги засегне, са способни да вдигнат невъобразими кавги. Като цяло са склонни към крайности, най-много в любовта, омразата, самовглъбеността и привързаността.

Лъв Те постоянно са определяни като властни и горделиви. Инатливи и суетни са, само че в избрани обстановки са рефери за това, кой е прав и кой не. Е, въпреки всичко Лъвът е Царя. Логично е останалите да се допитват до него.

Дева Критични и досадни, Девите постоянно побъркват близките със своята потиснатост. Те не се карат, а жегват близките с непрестанни, досадни забележки.

 Бой

Везни Изключително капризни и неориентирани, те рядко знаят или се интересуват от протичащото се към тях. Поради това, гледат единствено в себе си и не взимат никакво отношение към заобикалящите ги обстановки.

 Миротворци

Скорпион Който се закачи със Скорпиона, го чака грубо възмездие. Ако ли не, те са доста положителни миротворци и могат да оказват помощ на всеки във всяка обстановка.

Стрелец Дървените философи са много нетърпими на моменти. Инфантилният им оптимизъм им пречи да се скарат с който и да било, само че изнерви ли ги някой, са способни на крайности. Често се вършат на миротворци, като резултатът постоянно е отегчаване на участниците в разногласието от дърдоренето на Стрелеца. Те се сдобряват и го оставят самичък да изнася нравоучителните си речи.

Козирог Те са извънредно себични. Не се въздействат от другите, единствено ги употребяват за постигането на личните цели. Когато някой не им се подчини, безшумно и добродушно го карат да се усеща отговорен за проявената нелепост.

Водолей Много невъздържани и постоянно знаят какво да кажат, само че в никакъв случай то не е на място. Никога не е част от тълпата, разграничава го екстравагантността. Готов да влезе в спор с всеки по-консервативно надъхан, опровержителен на идеалите му, колкото и неуместни да са те в действителност.

Риби Нежната риба е сензитивна до болежка. Не са конфликтни, само че всяка неприятна дума по техен адрес може да ги нарани, а някои даже убие. Неориентирани, те не знаят по какъв начин да си купят даже самун. Крайно непрактични, парите в тях изчезват на секундата, стига да преодолеят напрежението от срещата с продавача.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР