Всяка зодия е свързана с растение и хората, които са

...
Всяка зодия е свързана с растение и хората, които са
Коментари Харесай

Разбери съдбовното си цвете според зодията

Всяка зодия е обвързвана с растение и хората, които са родени под знака на избран зодиакален знак, се въздействат добре от тъкмо избрани растения. Ако в дома ви има растения, които са подобаващи за зодията ви, ще се чувствате добре и шансът ще е с вас.

За Овена са подобаващи цветя, които са червени и такива, които през зимата радват окото с ярките си цветове. Коледната звезда, мушкатото, бегонията са добър избор за Овена.

Телецът има потребност от растения, които са красиви и притеглят вниманието. Каланхоето е уместно цвете за представителите на зодията.

Родените под знака на Близнаците ще се усещат добре с красиви, само че ненатрапчиви растения, които допълват уюта в жилището. Такива са някои по-изящни папрати с листа, които наподобяват на дантели. За Близнаците е подобаващ и аспарагусът.

Ярките цветове на фуксията са подобаващи за родените под знака на Рака. Алоето и агавата са растения, които зареждат Рака с сила и му носят естетика, успокоение и шанс.

Лъвът се усеща добре в компанията на растения, които са обилни и ефектни. Това са камелиите, хортензиите и гардениите.

 Цветя съгласно зодията

Девата, която е един от най-практичните знаци в зодиака, се усеща добре, когато в дома й има същинско мандариново дърво. Освен че ще радва окото с красивите си оранжеви плодове, то ще зарежда Девата с сила и ще дава отговор на естетическите й критерии.

За Везните са подобаващи орхидеите и хризантемите. Когато в дома им има от тези красиви цветя, родените под знака на Везните живеят сякаш най-пълноценно.

Скорпионът се зарежда от олеандър, по тази причина е добре в случай че представителите на тази зодия имат в дома си тези красиви растения.

Стрелците имат потребност от нещо, което да им припомня, че те не обичат да се задържат доста на едно място - за това се грижи филодендронът, който е с въздушни корени. Освен това растение уместно за Стрелеца е и драцената.

За Козирога най-подходящ е фикусът, който кара представителите на тази зодия да се усещат постоянно спокойни. Водолеят усеща естетика към себе си, когато отглежда бонзай в дома си.

За Рибите са подобаващи зюмбюлите и петунията, които освен са красиви, само че и имат тънък изтънчен мирис, който кара родените под този знак да се усещат в естетика с целия свят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР