Всяка връзка е различна. В нея има хубави и хармонични

...
Всяка връзка е различна. В нея има хубави и хармонични
Коментари Харесай

Тези признаци показват, че връзката ви се заздравява

Всяка връзка е друга. В нея има хубави и хармонични моменти, само че има и разногласия, несъгласия, спорове. Тези фактори са неизбежни. Онова, което можете да извършите, с цел да подобрите и заздравите връзката си, е да не допускате споровете да останат неразрешени. Колкото по-дълбоко се вкопават неразбирателствата и несъгласията, толкоз повече сътрудниците се дистанцират един от различен, а това води до утежняване на връзката.
За да я заздравите отначало е нужно да положите старания в посока противоположното доближаване сред вас, изглаждане на споровете и разногласията, разкриване на метод да не стигате до неразрешими обстановки.
За да оцелее допустимо най-дълго, една здрава връзка се нуждае от прочувствена и физическа поддръжка, от взаимни отстъпки, демонстрация на схващане, приемане на другия с всичките му дефекти.
Ако сте съумели да превъзмогнете разликите и връзката ви е почнала да става все по-здравословна, ето кои са признаците за това.

1. Започнали сте да изричате нещата, които преди този момент са ви плашили до гибел. Предпочитали сте да ги таите, да ги пренебрегвате, с цел да избегнете конфликти. Сега нещата са се трансформирали, тъй като сте се научили по какъв начин да се справяте с компликациите във връзката.

2. Единият сътрудник е почнал да вижда по кое време другият не се усеща добре. Вече усещате настроенията на половинката си и по-важното е, че знаете каква е повода за тях. Не се постанова да си четете мислите и да гадаете, а просто сте се напаснали дотам, че се познавате в дълбочина.

3. Между вас царува мир. Ако допреди това сте намирали мотив да се скарате за всичко, в този момент споровете са на назад във времето, а на челен – мирът. Открили сте способи да туширате споровете, тъй че да не се стига до тях. В случаите, в които въпреки всичко разногласията стават по-разгорещени, решенията се намират по-лесно.

4. Не повишавате звук. Това е значим симптом на зряла и най-много здравословна връзка, в която не силата на децибелите взима превес, а същината на това, което казвате. Вече разрешавате споровете, без да си крещите, а по-скоро намирате конструктивен метод за превъзмогването им.

5. Периодите на гонене и разграничаване са завършили. Когато една връзка е нестабилна и е основана на желанието да изглеждате недостъпни, да предизвикате интерес, приближаването и отдръпването са доста присъщи. Щом тези интервали отминат, връзката стартира да става по-здрава и хармонична.

6. Започнали сте да се чувствате по-цялостни и приключени като персони както поотделно, по този начин и дружно като двойка.

7. Действате самоуверено и стоите зад дейностите си, без да се страхувате от реакцията на колегата си.

8. Говорите непосредствено и ясно един с различен.

9. Не се обвинявате и не се поставяте в неуместни обстановки.

10. Гневът не ескалира. Умеете да решавате проблемите си, тъй като сте разкрили пътищата един към различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР