Всяка власт разбира само от натиск от обществени и публични

...
Всяка власт разбира само от натиск от обществени и публични
Коментари Харесай

Мая Манолова поиска оставката на Румен Радев

Всяка власт схваща единствено от напън от публични и обществени акции. Единственото дейно опълчване, което може да спре държавното управление от неговите антинародни дейности, е гражданската интензивност. Отпускарският месец август се употребява от властта – хората да не чуят. Всяка една от акциите ни има съществени учредения.

Това сподели пред БНР Мая Манолова, водач на „ Изправи се.БГ “.

И дефинира като скандална „ акцията на министъра на енергетиката Румен Радев против жителите – тъкмо през август се внася за публично разискване на промени в Закона за енергетиката – жесток токов удар върху битовите консуматори, като излязат от контролирания пазар на електрическа енергия “.

„ Настояваме за оставка на енергийния министър, в случай че не си отдръпна този антинароден законопроект. Няма условие на Европейски Съюз да си извадим потребителите на свободния пазар. Тогава чии лобистки ползи се обслужват? Кой ще завоюва от това? Това са недомислени решения. Призовавам КЗП и КЕВР да се намесят и да дадат негативни мнения “.

Манолова акцентира, че в акцията против демонтирането и преместването на Паметника на Съветската войска би трябвало да се включат всички хора, които „ желаят да бъде непокътната българската история и желаят да се опълчват против опита с дребни политически дивиденти да се демонтира историята “.

Тя е безапелационна, че няма да се кандидатира за кмет на София по време на идните през есента локални избори, само че посочи, че от „ Левицата “ вършат всички старания да бъде излъчена мощна, лява, единна кандидатура.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР