Всяка власт идва, премахва началниците в министерството и назначава други.

...
Всяка власт идва, премахва началниците в министерството и назначава други.
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев: Да се „изгони политиката от МВР

„ Всяка власт идва, отстранява началниците в министерството и назначава други. В един миг Министерство на вътрешните работи става един кошер, никой не знае какво се случва там. Големите началници – регионалните шефове, са без престиж. Има места, където не ги познават. Трябва да се върне остарялата конструкция ", разясни той.

„ За мен Димитър Любенов е един елементарен нарушител, който може би е дал рушвет и би трябвало да бъде съден. Никой не се напива и дрогира, без да желае. Съгласен съм с основния прокурор, че са насъбрани от десетилетия проблеми в Министерство на вътрешните работи. Първо, би трябвало да се види там ли е бил регионът на полицейската кола. Нали всички патрулки са оборудвани с джи пи ес системи и дежурният офицер би трябвало да знае постоянно къде е колата. Контролът обаче е нулев ”, безапелационен е генералът.

Той дефинира 5 правилото, които би трябвало наложително да се съблюдават в Министерство на вътрешните работи – асортимент, образование, образование и дисциплинираност на фрагментите и чак по-късно е контролът.

„ Ако единствено едно от тези неща не се съблюдава, системата стартира да се унищожава. Контролът може да идва от властта, началниците и от самите жители. Преди години, когато ме назначаваха, те проучваха в детайли. Нямаше нещо, което да не знаят за теб. На 6 месеца те следиха по какъв начин живееш и какво правиш. Имаше дисциплинираност ”, сподели още Васил Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР