Всяка вечер алкохолици и наркомани окупират детската площадка, намираща се

...
Всяка вечер алкохолици и наркомани окупират детската площадка, намираща се
Коментари Харесай

Потресаваща гледка в центъра на Бургас СНИМКИ

Всяка вечер алкохолици и наркомани окупират детската площадка, намираща се на ул. "Цар Симеон I " 131 и на гърба на ул. "Константин Величков " 4 - в центъра на Бургас. Събират се на беседката, пият, дрогират се и безусловно спят там. Това алармирал четец на Флагман.бг, който изпраща и потресаващи фрагменти.

Той се оплаква, че децата са принудени да играят на улицата, защото ги е боязън от мъжете, които се събират на площадката. "Често се събират огромни компании, а след използването на огромно количество алкохол, или други субстанции, стават нападателни. Вдигат звук и се карат между тях ", написа в сигнала.

Красивото кътче, направено за децата на Бургас, безусловно е превърнато в кочина. Боклуците, които мъжете оставят след себе си, е ужасяваща, а смрадта е непоносима.

"Силно се надявам контролът да бъде затегнат. Наясно съм, че нито Община Бургас, нито чиновниците на Титан са отговорни за тази бедност. Дори в противен случай - те вършат всичко допустимо, с цел да ни отърват от нея, само че не оказва помощ. В региона е инсталирано видеонаблюдение, дано да видят какви ги правят тези лица тук и да подхващат ограничения ", написа очевидецът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР