Всяка тяхна песен се превръща в хит, а последователите им

...
Всяка тяхна песен се превръща в хит, а последователите им
Коментари Харесай

Алекс и Влади - на пълни обороти! Взеха книжки и направиха нещо, по което вече ги различават!

Всяка тяхна ария се трансформира в шлагер, а почитателите им стават от ден на ден и повече! Мдаа, близначките Алекс и Влади несъмнено са едно от най-интересните и симпатични феномени в актуалната българска музика. За все по-разрастващата им се войска от почитатели двете се похвалиха и в „ На кафе “, където бяха специфични посетители.

Алекс и Влади са в трескава подготовка за новия си, втори албум, който ще носи името „ 100% “, а единствено преди месец излезе и новият им видеоклип към песента „ Пристрастена “. Момичетата признаха, че въпреки и да не си проличава, по време на фотосите е било „ заплашителен мраз “ – в цялостен контрастност със слънчевите страсти, които носи парчето. 

Покрай работата върху новите песни и албум, на двете девойки не им остава никакво „ време за губене “. Признават, че съблюдават всички нужни ограничения, само че се пробват да градят  всекидневието си по същия метод и да живеят в естествения си темп. Е, очевидно съумяват да го реализиран с единствената разлика, че поради Коронавирус обстановката не пътуват по участия.

„ Няма време за губене, животът продължава и ти би трябвало да поддържаш естественото движение - другояче ще изостанеш! “, безапелационни са Алекс и Влади. Двете са щастливи и доста признателни, че са здрави, за което съгласно тях способства и ежедневното приемане на чай с джинджифил, мед и лимон всяка заран и вечер.

Алекс и Влади към този момент са и горди притежателки на шофьорски книжки и доста им харесва да карат, тъй като са разкрили какъв брой огромно улеснение е това.

И още една забавна вест към девойките – и двете са си създали пиърсинги на носа!

„ Вече могат да ни разграничават! Аз имам халка, а Влади – точица! На едната е отляво, а на другата – отдясно! “, смее се Алекс.

Идната седмица близначките са и рожденички, като за мотива възнамеряват празненство в стеснен фамилен кръг на Витоша, а ние пък към този момент нямаме самообладание да забележим фотоси от събититето!

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/vladeislava,  https://www.instagram.com/awexi 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР