Всяка среща в живота ни не е случайна. Всяка среща

...
Всяка среща в живота ни не е случайна. Всяка среща
Коментари Харесай

9 категории хора, които оказват влияние върху съдбата на човека

Всяка среща в живота ни не е инцидентна. Всяка среща ни е дадена по някаква причина. Всяка среща оставя отпечатък в ориста ни.

По Закона за кармичните връзки, всички срещи в живота ни условно се разделят на девет категории съгласно степента на въздействие върху ориста ни и съгласно степента на приближение към галактическите връзки:

1. Децата (те са най-близките и най-важните хора за нашата карма в живота ни);

2. Любимите;

3. Съпрузите;

4. Родители, братя и сестри;

5. Роднини;

6. Приятели;

7. Колеги;

8. Познати;

9. Случайно преминаващи.

Близка кармична връзка значи, че не веднъж сме се срещали в предните си превъплъщения, намирали сме се в близки взаимоотношения и, може би, сме били за нещо отговорни пред индивида или той пред нас. Може би сме били причина за негово злощастие в предишното и в този момент се разплащаме за своите неточности с това, че би трябвало да служим на този човек, да изпълняваме неговите прищевки, да се всушваме в неговите искания. Ако сме сложени от ориста в такива условия, значи, си има причина.

Колкото по-слаба е кармичната връзка, толкоз по-малко сме се срещали и сме имали енергийни контакти в предишното, а също и по-малко ще имаме в сегашния живот. Смята се, че от преобразяване в преобразяване ние прекосяваме на „ гроздове “ (групи). „ Гроздовете “ се разграничават по вибрациите си. По тези трептения ние разпознаваме индивида от нашия „ грозд “, колкото и да ни е разпиляла ориста. „ Неочаквано “ срещнали се, ние се разбираме един различен от половин дума.

Това не значи, че нямаме връзки с хората от другите „ гроздове “. С тях от време на време имаме доста комплицирани и тежки кармични връзки, само че ни е удобно единствено с нашите. Случва се, кармата ни да е такава, че да бъдем самотни цялостен живот и да не срещнем никой от своите. Това значи, че сме си го заслужили.

Ще стартираме с категорията, която ни влияе най-слабо. Към нея се отнасят хора, с които сме имали минимални кармични връзки.

Случайно преминаващи

Не даваме всичко до стотинка и не отиваме накрай света с първия срещнат. Със инцидентно преминаващите имаме единствено контакти, съответстващи на дадената кармична категория. Основният метод за взаимоотношение с преминаващите е равнопоставен продан, което е и индикатор за нашето благожелателно отношение към света.

Ако би трябвало да вземете някакво решение във връзка с човек, който виждате за пръв път, да вземем за пример да му окажете ли помощ, за която ви моли, да купите ли неща, които ви предлага, - послушайте вътрешното си възприятие. Постарайте се да разберете прелестен или противен ви е енергийният подтик, който идва от индивида и по какъв начин този подтик откликва във вас. Например, от тези които си оферират стоките на улицата постоянно идва не толкоз неприятен енергиен подтик (те особено се учат на това), само че в случай че се вслушате в себе си, то поражда неясно неприятно чувство.

Познати

Това са хора, които постоянно или не доста постоянно срещаме в живота си. В категорията другари не можем да ги сложим, тъй като не ги усещаме толкоз близки.  Не ги познаваме задоволително добре, с цел да разберем какво са те за нас, също така, че са ни просто познати.

Това са съседите, фризьорката, баничаря, учителите на децата ни и родителите на съучениците на нашите деца. Категорията е обширна. И доколкото друго се държим в банята и на родителска среща, толкоз разнообразни са и нашите енергийни взаимоотношения с другите познати.

Всички ние, жителите на Земята сме единни и сходни и имаме общи задания. От това по какъв начин живее всеки човек, зависи живота на обществото като цяло, а значи и на всеки от нас.

Енергийното взаимодействое с категорията познати е най-разнообразно. Познатите може да възприемаме като доста близки и приятни хора, да ги обичаме повече от роднините си, да бъдем духовно единни с тях, а може и да възприемаме някои от тях враждебно. В взаимозависимост това и построяваме връзките си с тях.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР