Всяка смърт на цивилно лице е трагедия. И не бива

...
Всяка смърт на цивилно лице е трагедия. И не бива
Коментари Харесай

Нетаняху: Хамас прави всичко възможно цивилните в Газа да поемат ...

" Всяка гибел на цивилно лице е покруса. И не трябва да имаме нито една, тъй като вършим всичко допустимо, с цел да изведем цивилните от заплаха, до момента в който Хамас прави всичко, с цел да ги задържи на прицел ", сподели Нетаняху.

 

" Ние изпращаме листовки, (ние) им се обаждаме по мобилните им телефони и споделяме: " Напуснете ". И доста от тях напуснаха ", сподели Нетаняху. 

 

Израел съобщи, че задачата на военната му акция е да унищожи Хамас.

 

" Другото нещо, което мога да кажа, е, че ще се опитаме да приключим с минимални жертви измежду цивилното население. Това е, което се опитваме да създадем: минимални жертви измежду цивилното население. Но за жалост, не съумяваме ".

 

След това Нетаняху съобщи, че желае да направи паралел с нещо, обвързвано с Германия, само че беше пресечен от интервюиращия от Си Би Ес,  който му зададе въпрос за сигурността в Газа след войната.

 

Израелският министър председател декларира и че след неутрализирането на Хамас, Израел няма желание да окупира бранша Газа, но има желание да резервира военния контрол над територията, с цел да не допусне възраждането на терористичната организация.

 

Ние би трябвало да демилитаризираме и дерадикализираме Газа, показва Бенямин Нетаняху.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР