Всяка седмица в Белгия по един полицай получава наказание за

...
Всяка седмица в Белгия по един полицай получава наказание за
Коментари Харесай

Всяка седмица по един полицай е наказван за алкохол или наркотици в Белгия


Всяка седмица в Белгия по един служител на реда получава наказване за приложимост на алкохол или опиати, сочат данни от статистиката на министерството на вътрешните работи, представени от локални медии.

От януари 2017 година до юли тази година са били избрани 380 санкции за сходни прояви, оповестява министърът на вътрешните работи Анели Верлинден в отговор на парламентарен въпрос. Най-често наказванията са порицание (128) и понижаване на заплатата (127). В осем на 100 от случаите провинените са били уволнявани.

От общия брой санкции 125 са били наложени поради приложимост на алкохол преди или по време на работа. Най-много (224) са случаите на дисциплинарни санкции за приложимост на алкохол в извънработно време.

Медиите означават, че белгийското законодателство планува служител на реда в нетрезво положение да бъде наказван, даже и в часа на инспекцията да не е на работа.

Съобщава се също за 31 случая, в които са наложени санкции за приложимост на опиати. Уточнява се, че данните не демонстрират какви наркотични субстанции се използват чиновниците на белгийската полиция, оповестява Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР