Всяка седмица в Белгия по един полицай получава наказание за

...
Всяка седмица в Белгия по един полицай получава наказание за
Коментари Харесай

Всяка седмица наказват по един полицай в Белгия за алкохол и наркотици

Всяка седмица в Белгия по един служител на реда получава наказване за у потребност на алкохол или опиати , сочат данни от статистиката на министерството на вътрешните работи, представени от локални медии.

От януари 2017 година до юли тази година са били избрани 380 санкции за сходни прояви , оповестява министърът на вътрешните работи Анели Верлинден в отговор на парламентарен въпрос. Най-често наказванията са порицание (128) и понижаване на заплатата (127). В осем на 100 от случаите провинените са били уволнявани.

От общия брой санкции 125 са били наложени поради приложимост на алкохол преди или по време на работа. Най-много (224) са случаите на дисциплинарни санкции за приложимост на алкохол в извънработно време . Медиите означават, че белгийското законодателство планува служител на реда в нетрезво положение да бъде наказван, даже и в часа на инспекцията да не е на работа.

Съобщава се също за 31 случая, в които са наложени санкции за приложимост на опиати . Уточнява се, че данните не демонстрират какви наркотични субстанции се използват чиновниците на белгийската полиция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР