"Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им

...
"Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им
Коментари Харесай

Нямаме време. Трябва да действаме така, че да имаме реални арести: Премиерът

"Всяка седмица групирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им споделям: "Нямаме време. Трябва да действаме по този начин, че да имаме действителни арести. Хората желаят действителни арести. Хората са спрели да имат вяра на хрумвания и проекти. Работи се. Надявам се скоро време да имаме съществени арести - и по линия на "Булгаргаз ", и по всевъзможни други линии. По линия на автомагистралите Рашков работи доста съществено ", съобщи довечера в предаването "ЕвроДикоф " министър председателят Кирил Петков.

Той добави, че вътрешният министър даже да има данни за закононарушение, е необходим прокурор, с който да работи, с цел да се стигне до арест. По мотив "Булгаргаз " вицепремиерът Асен Василев заяви в "Панорама ", че доскорошното управление е извадило от 9 кладенеца вода, че няма по какъв начин да се вземе от по-евтиния азерски газ, за който компанията има контракт. Василев съобщи, че не схваща в какво ги упреква президентът Радев.

"Как ще използваме службите, те са назначени от президента?! За какви медиатори приказва? Става дума за директни контракти на "Булгаргаз " с "Газпром " и Азербайджан? Какви медиатори?! ", съобщи Асен Василев. По-рано през днешния ден стана ясно, че досегашният началник на сдружението Николай Павлов е

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР