Всяка седмица ни готви нови и нови изненади, в които

...
Всяка седмица ни готви нови и нови изненади, в които
Коментари Харесай

НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 16-22 ноември

Всяка седмица ни готви нови и нови изненади, в които животът ни постоянно става по-хубав, пъстър и благополучен. Тази седмица не прави изключение и ще зарадва доста тези 3  , които нищо не подозират:
ОВЕН
 Фаталните дами са от тези зодии Фаталните дами са от тези зодии
През цялата история на човечеството, дамите са вдъхновявали мощния пол освен за подвизи, само че и за недомислените дейности - войни, скан...
Тази седмица стартира доста натоварено за вас – работни задания, сиво всекидневие и въобще нищо, което да подскаже, че ще приключи необикновено щастливо за вас и вашата половинка. В любовта постоянно има изненади, които минимум чакаме, само че се случват тъкмо тогава, когато би трябвало. Обвързаните Овните ще създадат огромна крачка в любовния си живот, доста зависи от това на какъв стадий от връзката си се намират. Или ще получат покана за взаимно общуване с колегата си или незабравимо предложение за брак! Каквото и да е, ще е нещо доста вълнуващо, което няма да остави Овните да спят умерено, без да се вълнуват и да са на седмото небе от благополучие. Необвързаните Овни пък ще срещнат нов човек в живота си, който ще им даде лъч светлина, че същинската обич към момента съществува.
РАК
Раците имат една доста хубава седмица още от първия ден. Това ги кара да се усещат цялостни с сила и да имат сили за нови и нови подвизи. Нищо не предвещава това, което ще се случи през уикенда и ще ги извърши с най-голямото благополучие, което в миналото са изпитвали. През уикенда Раците ще научат, че ще стават родители! Ще си имат бебе, каква по-хубава и огромна вест от това? Раците не трябва да се тревожат дали са подготвени или не на тази стъпка, тъй като истината е, че това идва тъкмо в верния миг в живота им.
СКОРПИОН
 Най-късметлийските зодии през ноември Най-късметлийските зодии през ноември
Това са зодиите, които ще се радват на доста щастливи мигове през идващия месец. Дева Девите ще „ уцелят кьоравото ”през...
Скорпионите има доста защо да бъдат щастливи през тази седмица. Ще получават дребни жестове и изненади от обичани хора. Ще имат доста забавно малко пътешестване и в работата си ще имат похвали, които са изцяло заслужени. Но не това е огромната вест, която ще ги направи доста щастливи до края на седмицата. Ще научат, че някогашна тяхна обич желае още веднъж да се върне в живота им като съжалява за всичко, което се е случило преди. Скорпионите ще имат прочувствена любовна среща и от тях зависи какво решение ще вземат. Все отново няма нищо инцидентно в този живот и може би би трябвало да дадете късмет на тази връзка да се развие по този начин, както е трябвало още през цялото време.
РИБИ
Рибите ще се похвалят с доста забавна вест още в средата на седмица. Преди това обаче ги чакат дребни неприятности в връзките с непосредствен другар. За благополучие това бързо ще отмине, само че въпреки всичко ще остави горчив усет и спомен. Въпреки това нещо доста по-вълнуващо ще им се случи, тъй че бързо ще не помнят за неприятната преживелица. Рибите ще научат, че ги покачват на работното място, тъй като се оправят чудесно с всичко, което им разпореди да създадат. Хубавото е, че това ще има и дълго чакано финансово отражение, от което Рибите се нуждаят доста сега. Бъдете щастливи, това е изцяло заслужена крачка във вашата специалност!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР