Всяка седмица Cat Deeley ни кара да искаме да имаме

...
Всяка седмица Cat Deeley ни кара да искаме да имаме
Коментари Харесай

„Универсалният“ топ на Cat Deeley This Morning от Mint Velvet, който можете да наслоите за пролетта

Всяка седмица Cat Deeley ни кара да желаеме да имаме нейния дрешник и едно от последните й дрехи е идеално за пролетта. На 27 март майката на две деца изглеждаше прелестно в цвят каки, ​​който можете да закупите на основната улица - и е необикновено кадърен за носене за всеки мотив.

Стил на Дейвид О'Брайън, Котка носеше и, облягайки се на любовта си към изчистените линии и съобразените кройки. Облеклото изглеждаше в действителност елегантно, само че и умерено, което е идеално за наклонността „ спокоен разкош “, която е известна сега.

в действителност са на мода сега и са по-гъвкави, в сравнение с си мислите. Можете да ги носите с необятни дънки и маратонки за нехаен външен тип или с елегантни обувки като Cat.

Има страховит несъразмерен дизайн и закопчаване с едно копче. Освен това има V-образно деколте с верния размер, тъй че можете да носите нещо изпод, в случай че желаете - като бяла тениска - само че не е прекомерно ниско, в случай че предпочитате да не го вършиме. Можете също по този начин да копирате погледа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР