Всяка себеуважаваща се домакиня се стреми да бъде перфектна, когато

...
Всяка себеуважаваща се домакиня се стреми да бъде перфектна, когато
Коментари Харесай

Това са нещата, които ГОСТИТЕ най-напред забелязват във вашия дом

Всяка себеуважаваща се стопанка се стреми да бъде съвършена, когато приема посетители в дома си. Тя се старае всичко да бъде изрядно подредено, тъй че хората, които е поканила, да се усещат удобно и да си изградят положително първо усещане за нея.

Днес ще ви разкажем кои са тези няколко неща, които гостите първо виждат, когато прекрачат прага на един дом.
Нещата, които гостите на първо време виждат в дома ни: • Аромата в дома;  10 неща, които ще усилят позитивната сила в дома ви 10 неща, които ще усилят позитивната сила в дома ви
В една къща се диша елементарно, там се отпускаш и искаш да се върнеш в него постоянно след тежък ден на работа или след сложен миг. А в различен...

Колкото и необичайно да ви се коства, ароматът е първото нещо, на което човек подсъзнателно отдава нужното внимание. Ако в един дом има тежка миризма, това съумява да отблъсне гостите и те няма да се провиснал и да се усещат добре по време на вечерята. Много е значимо да се погрижите за това. При нужда можете да купите нов ароматизатор или ароматни свещи и да допринесете за едно доста по-приятно чувство и положително първо усещане.
• Антре;
Подредбата в антрето е идващото нещо, на което да обърнете внимание. Не оставяйте разхвърлени обувки, облекла, аксесоари и чанти. Освободете няколко закачалки, тъй че гостите ви да има къде да си слагат връхните палта.
• Баня;
Банята е едно от местата, които не пропущаме да огледаме, когато сме на посетители в непознат дом. Тя подсказва доста за хигиената на човек и отношението му към дома. Преди да се позвъни на вратата, уверете се, че банята ви е в съвършен тип и има задоволително чисти кърпи.

• Цветя;  Тази класификация на дома притегля в него единствено шанс и пари! Тази класификация на дома притегля в него единствено шанс и пари!
Има моменти и интервали в живота, в които сме уверени, че неприятният шанс ни е сполетял доста съществено и не знаем по какъв начин да се измъкнем от пор...

Ако сте решили да замазвате ситуацията с изкуствени цветя, по-добре не го правете. Свежите цветя са единственото съвършено допълнение към интериора. Освен това те ще подсилят нежното благоухание в помещението, в което посрещате гостите си. Не залагайте на натрапчиви аромати.
• Погрижете се за бара.
Това е последното нещо, за което да помислим, когато чакаме посетители в дома си. Добра концепция е авансово да попитате какво ще пият вашите другари, родственици, шефове. Купете тъкмо тези питиета, за които знаете, че са им обичани. Така освен ще ги накарате да се усещат поласкани, само че и няма да изпадате в неловки обстановки и да бягате до магазина в най-неподходящия миг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР