Всяка ръка карти Таро трябва да се разглежда като разказ

...
Всяка ръка карти Таро трябва да се разглежда като разказ
Коментари Харесай

Коя карта Таро съответства на всяка зодия

Всяка ръка карти Таро би трябвало да се преглежда като роман в картини или комикс с основни герои. И въпреки множеството от тези карти да изобразяват хора или предмети, тяхното тълкувание може да варира в действителност доста. Смята се, че всяка една от 12-те зодии е обвързвана с избрана карта Таро, принадлежаща към Главната Аркана.
Овен
На първия представител от зодиака подхожда Магьосникът. На самата карта магът стои с вдигната ръка, държащ вълшебен скиптър, знак на творчеството и могъществото. Като цяло картата значи майсторство, сръчност, самодейност, предпочитание да се рискува, потребление на своите сили, умеене да се водят каузи и да се схващат хората.
Телец
Вашата карта Таро е Императорът – индивидът, който постоянно ще се отзове, когато се нуждаете от него. Тази карта се характеризира със непоклатимост, вероятност, натурализъм, обективност, отговорност и хладнокръвие. Но доведени до краен лимит, тези достолепия бързо се трансформират в дефекти.
Близнаци
Всеки представител на зодия Близнаци може да се похвали с двойствена натура, а това е отразено и в тяхната карта Таро – Любовниците. Повратните точки в живота ви нормално са свързани със съществени морални решения и избор дали да поемете по лесния или по сложния път, който обаче може би е по-правилният.
Рак
Раците са постоянни персони - тъкмо такива, каквито могат да бъдат направлявани от Колесницата, красяща тяхната карта. Издигат се високо над житейските спорове. Въпреки че Раците обожават сигурността,те въпреки всичко ценят свободата на непредвидените завършения, където могат да покажат какъв брой мощна е интуицията им.
Лъв
За Лъвовете дава отговор картата на Силата, символизираща сила, пристрастеност, наслада от живота, полова промяна, мощ, виталност и блян към власт. Макар хубавите черти, които носи със себе си тази карта, тя може да се преглежда и като знак за прекаленост, неуважение на непознатите усеща, жадност да бъдете център на събитията.
Дева
Картата, която дава отговор за Девата, безспорно е „ Колелото на ориста ”. Тук нямаме изображения на хора. На фона на исполинска стихия, която вилнее като вихър, със страховити светкавици, измежду пороя се издига фигурата на колелото. Въпреки че тази карта се смята за удобна, символизирайки справедливостта и спокойствието, тя носи и отпечатъка на безсилието на индивида пред ориста.
Везни
Дванадесетият Аркан, изобразен посредством картата на „ Обесеният ”, се свързва с планетата Нептун или другояче казано – с Везните. Тя може да бъде разчетена като приемане на ориста и търсене на дълбокия смисъл. В житейски проект Везните се явяват жертва, принесена в името на мъдростта и просветлението, встъпление в нови гледни точки и възгледи за света.
Скорпион
Точно като вашата карта Таро, Смъртта, вие приветствате трансформацията. Смъртта не значи физическа гибел, а приказва за свършек на съществуващи каузи и обстановки и допуска дълбоки промени в душeвността и възгледите за живота. Настъпва нещо ново, непознато.
Стрелец
Картата на Стрелците е „ Справедливостта ”. Везните, изобразени на картата, служат за притегляне на обстоятелствата, с цел да се доближи до обективната истина. В тази връзка, Стрелците се явяват като равновесие на духа и умеене да се намира общ език с близките.
Козирог
Картата на Дявола ви окуражава да се изправите лице в лице със своята тъмна страна, с цел да съберете знанията, нужни ви за духовна промяна. Тя ви поучава с убеденост да се фокусирате върху своите най-хубави качества, с цел да постигнете триумф.
Водолей
Карта „ Папесата ”. Символизира творчеството, интуи¬тивното знание и единствено при съчетава¬не на уединението с обкръжаващата природа може да се прояви тайнстве¬ната мощ на мъдростта, която е скрита в индивида.
Риби
Карта „ Отшелникът ”. Тя е знак за опцията на човек да откри мир със себе си, да се концентрира и да търси отговор на интересуващите го въпроси и да премисли духовните си полезности. Отшелникът изисква преоценка на правилата и дейностите посредством отдръпване и деликатно вглеждане във вътрешното Аз.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР