Всяка популярна личност добре знае, че славата винаги идва с

...
Всяка популярна личност добре знае, че славата винаги идва с
Коментари Харесай

Мария Илиева: Срещнах най-прекрасния мъж в живота си

Всяка известна персона добре знае, че славата постоянно идва с избрана цена, а част от нея са ярките светлини на прожекторите, които непроменяемо се пробват да навлязат в линия ѝ живот, нарушавайки неговата цялост и излагайки го на показ, написа dir.bg. Ето за какво в нередки случай звездите избират да спуснат плътна и тежка завеса над своето всекидневие, пазейки го ревниво надалеч от всички любопитни погледи. Точно по този начин стори наскоро и Мария Илиева, която би трябвало напълно скоро да роди второто си дете.

Сякаш схванала какъв брой рискови могат да бъдат спекулациите, изпълващи медийното пространство, откогато при започване на месец април т.г. изненада феновете си с радостната новина, че още веднъж е бременна, певицата реши да обгърне в тайнственост протичащото се към нея. Така да вземем за пример тя към момента не е издала нито пола на бъдещото си отроче, нито самоличността на неговия татко.

Напоследък в своите все по-редки изяви, брюнетката настойчиво отхвърля да разкрие каквато и да било информация към тях, а гостувайки в " Забраненото шоу на Рачков ", в което даде първото си изявление, откакто публично заяви, че наново ще става майка, до тези въпроси по този начин и не се стигна... Все едно изпълнителката на шлагера " Нищо " бе склонила да отиде в студиото единствено при изискване, че тази тематика остане табу. Както в действителност се случи.

Сега обаче тя въпреки всичко реши да показа нещо, въпреки и малко, за мъжа до себе си в ефира на Нова телевизия. Взимайки присъединяване в едно от предаванията, тя изясни, че актуалният ѝ сътрудник е най-възхитителният мъж, с който е била до момента. По думите ѝ той я кара да се усеща обичана.

" Аз не укривам щастието си. Мисля, че то би трябвало да се споделя. Чувствам се прелестно, обичана... Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за който даже не съм мечтала. С времето този идеализъм се убива. Тази обич ми върна чувството, че безусловността е допустима и че най-хубавото не трябва да остава като фантазия и на назад във времето. Трябва да вярваш и когато си живял почтено в някакъв миг ти се случва това ", сподели Илиева, като и в този момент резервира в загадка името му.

Първородният правоприемник на Мария носи името Александър и наскоро навърши 3 годинки. Бащата му е някогашният футболист Георги Михайлов, с който Илиева се раздели скоро откакто момченцето им се появи на бял свят. Очаква се второто ѝ бебе да проплаче в разгара на лятото. Преди месец тя показа, че се радва, че този път ще може да се любува на хубавото време при първите разходки с него, защото синът ѝ се роди в края на януари през 2018 година, когато температурите на открито към момента бяха ниски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР