Всяка партия трябва да намира начин да финансира кампанията си,

...
Всяка партия трябва да намира начин да финансира кампанията си,
Коментари Харесай

Христо Иванов се оправда за 100-те бона от Nexo

" Всяка партия би трябвало да намира метод да финансира акцията си, което не е лесна работа. IT промишлеността има минимум досег с токсични неща като публичните поръчки, да вземем за пример. Декларираме всичко, което получаваме, нямаме опция да ревизираме кой стои откъм гърба, тъй като не сме ДАНС.  Изпълнили сме закона, заявили сме всичко, а в този момент би трябвало да се обясняваме. Ще се обясняваме, тъй като разбираме, че това е значимо ", съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. 

Думите му са във връзка бомбата, която гръмна по-рано през днешния ден, че служители на Nexo са отчитали тлъсти пачки на водената от Христо Иванов партия.

Иванов съобщи още, че никой политик, мислещ за личното си самозапазване, не би желал третия мандат за сформиране на държавно управление.

" В тази обстановка, в която явно с първия и втория мандат огромните политически сили не са се разбрали, надвиват импулсите да се върви на избори. Някой, който би трябвало да се трансформира в мост, явно ще загуби от позиция на личните си гласоподаватели.

Освен нашите егоистични партийни стремежи, я има обективната действителност на това какво й би трябвало на страната. Трябва да се направи държавно управление в този момент, по-различно от елементарното положение в последните две години ", уточни съпредседателят на Демократична България и разясни, че в случай че това не се случи, можем да изпуснем политическия прозорец за Еврозоната и Шенген. 

Според него, Народното събрание в България се трансформира в сезонно заседание, а действително ръководи Държавният съвет. Иванов сподели това, правейки паралел с времената на Тодор Живков.

" Отдаваме се на нездравословно развлечение да се противопоставяме, да вършим риалити формати в изборните акции. Това прави все по-трудно по-късно намирането на допирни точки. Отиваме на акция да се скараме. Нямаме време да помислим за ръководството на страната. Изключително значимо е да намерим силите да спрем тази наклонност ", смята Христо Иванов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР