Всяка от зодиите има свой начин да прави всичко в

...
Всяка от зодиите има свой начин да прави всичко в
Коментари Харесай

Как остаряват различните зодии

Всяка от зодиите има собствен метод да прави всичко в живота. Това важи с цялостна мощ и за остаряването. Ето по какъв начин остаряват другите зодии:

Овен. Овните рядко се замислят за възрастта си. Те живеят ден за ден. Бодрият им дух поддържа младежката им сила, даже когато доближат напреднала възраст.

Телец. С възрастта стават все по-упорити, само че в това време не престават да бъдат същите гъвкави и приспособими създания – както психически, по този начин и физически. Обичат да си похапват и са склонни към напълняване. Въпреки това, са много издръжливи и живеят дълго.

Близнаци. Изключително целенасочени, те следват задачата до края на живота си. И нямат желание да понижават темпото, даже в противен случай. Невероятни работохолици, те в никакъв случай не подвиват крайник. Повечето от тях избират да останат на работа даже след пенсионна възраст.

Рак. Раците остаряват по два метода. Едните вечно си остават деца, а другите се трансформират в същинска Майка Тереза и отдават живота и грижите си за близките. Те са класическите баба и дядо, които всеки родител желае децата му да има. Важното е да почитате белите им коси.

Лъв. С годините стават все по-снизходителни и солидни. С напредването на годините получават опит, стават все по-внушителни, спокойни и в някои случаи – дебели. Съвсем типично за натурата им е все по-настойчиво да изискват поклонение и удивление. Стремят се да бъдат образец в живота и постоянно реализират най-висшите си цели преди останалите.

 Как остаряват другите зодии

Дева. Напредването на годините не се отразява изключително добре на Девите. Колкото повече остаряват, толкоз по-негативни стават към заобикалящия ги свят. Загубени са, в случай че изгубят надзор или станат прекомерно сериозни. Винаги се стараят да поддържат мозъка и тялото си в кондиция. Това им разрешава да остаряват красиво, с финес и доза суровост.

Везни. Те вършат всичко допустимо да отсрочат старостта. Винаги се грижат прецизно за тялото си и преценят всяка хапка, която слагат в устата си. Още преди да се е появила и първата гънка, те са взели всички ограничения да отсрочат това във времето. Усилията им се отблагодаряват – даже на 80 наподобяват като на 40-годишни.

Скорпион. Те считат, че щом са остарели, наложително са мъдри. И това в действителност е по този начин. За страдание постоянно попадат в клопката на личните си цели и убеждения, и стават много упорити и непоносими. Остарелите Скорпиони са представителни и внушителни.

Стрелец. Въпреки че не обичат да мислят за старостта, те постоянно досаждат с въпроси по отношение на възрастта си, като се надяват да получат похвали за типа си. Истината е, че мотив за такива постоянно има. Въпреки всички нездравословни привички и цялостния отвод да се грижат за себе си, те някак вълшебен резервират своите съблазън, хубост и здраве до напреднала възраст.

Козирог. Този знак е единственият, за който времето тече наопаки. По предписание Козирозите се раждат мъдри и виновни. Колкото повече порастват, толкоз повече стартират да ги влекат детинските прояви и лудориите. Поради това възрастните Козирози се трансформират в едни лекомислени деца, обичащи заниманията.

Водолей. Подобно на Козирозите, те са едни извънредно съществени деца. С годините все по-често стартират да демонстрират ексцентричността си. На възрастния Водолей не му пука какво приказват останалите и си прави каквото си изиска.

Риби. Старостта ги плаши до гибел. За тях тя значи завършек на всичко. Когато остареят, те се отдават на равносметка за другите стадии от живота си. Добре е да овладеят терзанията си. Непрестанното безпокойствие редуцира живота.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР