Всяка неделя те ще могат да гледат безплатно любими представления

...
Всяка неделя те ще могат да гледат безплатно любими представления
Коментари Харесай

Kaufland кани децата на Варна на куклен театър в магазина си в кв. „Трошево“


Всяка неделя те ще могат да гледат гратис обичани представления от репертоара на Държавен куклен спектакъл -Варна в хипермаркета от веригата

 

Представления за дребни и пораснали фенове на кукления спектакъл провеждат Kaufland България и Държавен куклен спектакъл – Варна. Началото на взаимната самодейност ще бъде обещано тази неделя, 15 януари, като тя ще продължи до края на месец март. В последния ден на всяка седмица посетителите на хипермаркета във варненския квартал „ Трошево “ ще могат да гледат изцяло гратис някои от най-хубавите спектакли на кукления спектакъл или да се включат в креативен работилници дружно с актьорите от трупата.

Първият театър, който те ще показват след броени дни, е обичаното зрелище „ Под гъбката “. Другите забавни заглавия, които ще могат да се видят с вход „ свободен “ в Kaufland „ Трошево “ до края на март, са „ Червената шапчица “, „ Лакома мецана “, „ Заешки лудории “, „ Трите феи “ и „ Жабокът цар “. Те ще се играят през една седмица, като в неделите без спектакли посетителите на магазина ще могат да се включат в работилници за направа на кукли и приказни герои. Всички събития от самодейността ще стартират тъкмо в 11:00 часа.

Държавен куклен спектакъл – Варна е един от най-старите и одобрени куклени театри в страната. Той е притежател на редица интернационалните и национални оценки както за своите спектакли, по този начин и в самостоятелни категории за обособените артисти. Съвместната работа с театралната институция е следващото значимо партньорство, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите. За своите старания в интерес на тяхното благосъстоянието през миналата година най-голямата комерсиална верига у нас получи и документ от Национална мрежа за децата.

„ Щастливи сме, че можем да работим с Държавен куклен спектакъл – Варна по тази самодейност, която предлага на децата и родителите в града опция по какъв начин да трансфорат неделното извършване на покупки в същинско фамилно развлечение. С безплатните представления и работилници в магазина ни в „ Трошево “ желаеме да им осигурим още една опция за прелестно превозване в студените зимни месеци. Надяваме се, че с помощта на акцията доста деца ще съумеят да се допрян от близко до магията на кукления спектакъл. “, разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и CSR ” на Kaufland България.

Изборът на Kaufland Трошево за хазаин на самодейността също не е инцидентен. След цялостната си рационализация през миналата година, хипермаркетът се отличава с най-голямата за веригата зона с наематели, ситуирана на повече от 1 200 м². В нея клиентите на Kaufland могат да открият огромно многообразие от артикули, услуги и благоприятни условия за превозване на свободното време, каквато е и задачата на One-Stop-Shopping концепцията на компанията. Хипермаркетът може да се похвали още и с първия за веригата foodcourt и разположената наоколо неповторима отвесна детска площадка с разнообразни уреди за катерене и въжени трудности.

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР