Всяка минута е важна за сърцето. Кардиолозите са категорични, че

...
Всяка минута е важна за сърцето. Кардиолозите са категорични, че
Коментари Харесай

Онлайн кардио преглед спаси мъж от инфаркт в самолета

Всяка минута е значима за сърцето. Кардиолозите са безапелационни, че при сърдечен удар, скоростта, с която пациентът ще получи лекарска помощ, е от извънредно значение за живота му. А представете си, в случай че можехме да знаем по кое време е допустимо този човек да получи инфаркт и му помогнем да го избегне, споделят експертите, наблягайки смисъла на ранната диагностика и технологиите.

 Как да си създадем профилактичен обзор отдалечено Виж още

Едно такова достижение на технологиите в България, става известно, към този момент напълно действително избавя живот.

Такъв случай, който регистрират от медицински център Check Point Cardiо , е на мъж, който живее втори живот след намесата на " умните " технологии и денонощното отдалечено наблюдаване, което центърът предлага. Минути преди да се качи на самолета, виталните му индикатори се утежняват, което незабавно, в действително време, е засечено от наблюдаващата го система и лекарите от центъра. Екипът реагира и незабавно насочва мъжа да потърси болнична помощ, което избавя живота му. Човекът не се качва на самолета, където е било въпрос на малко време да получи инфаркт.

" Именно такава превантивна роля извършва онлайн услугата за непрекъснато наблюдаване на медицински център Check Point Cardiо . С помощта на дребен апарат, който се прикрепя към гърдите, лекари наблюдават непрекъснато здравословното положение на пациентите.

 Снимка: Check Point Cardio

В действително време медиците знаят има ли и какъв е рискът за здравето в този миг.

Според медицинските изследвания непрекъснатото наблюдаване, бързата реакция в действително време, ранната профилактика и съответно лекуване при хората със сърдечно-съдовите болести могат да понижат на половина смъртността и да спасят стотици животи.

Във всеки един миг, 24/7, медиците виждат параметри като пулс, дишане, кръвно налягане, температура.

 Снимка: Check Point Cardio

Дистанционен обзор на сърцето - ранна диагностика и съответна предварителна защита

Голяма част от хората, които употребяват мобилния уред имат хронични и главно сърдечно - съдови болести.

Дистанционният обзор на сърцето може да бъде деклариран и единствено за 24 часа и това да бъде задоволително пациентът да бъде ориентиран за навременно лекуване. При други пациенти, се постанова по дълготрайно наблюдаване за по-точна диагноза. Всички данни, които мери Check Point Cardio, се събират в електронно досие и се изпращат на пациента и персоналния доктор . Медиците от мобилния център могат да насочат непосредствено пациента към лекари от разнообразни лечебни заведения в София.

 Снимка: Check Point Cardio

Кардиолог във всяко обитаемо място в България

Услугата Check Point Cardio на процедура " обезпечава " кардиолог във всяка точка на страната, даже и там, където липсват и персонални лекари . Дистанционният обзор икономисва време и пари за пътешестване до профилираните лечебни заведения, показват още медиците от центъра.

Много възрастни хора, които не могат да пътуват до огромните градове за обзор при експерт, разчитат на Check Point Cardio. Следят здравословното си положение всекидневно и получават точни и съответни диагнози.

Бърза реакция - избавен човешки живот

Когато параметърът, който пресмята риска, светне в алено, лекарят знае, че пациентът не се усеща добре и би трябвало да работи на мига. Според обстановката може да се реагира друго - обажда се на пациента и стартира да го следи по-интензивно, може да смени лекарство или доза, пациентът може да бъде посъветван незабавно да се свърже с персоналния си доктор или да потърси незабавна помощ. Самите медиците от Check Point Cardio имат подготвеност да изпратят Бърза помощ на място при болния човек. Апаратът има паник бутон за случаите, в които пациентът желае да подаде сигнал, че не се усеща добре.

 Снимка: Check Point Cardio

Леките и комфортни персонални монитори могат да се заявят с едно телефонно позвъняване

Не е наложително персоналният доктор да ви посъветва за отдалечения обзор или да му желаете позволение. Услугата няма нищо общо и със Здравната каса.

" Ние сме насочени към хората, които се грижат в допълнение за здравето си и имат потребност от профилактика, главно във връзка с сърдечно-съдовите болести. Услугата се заплаща, само че тя всъщото време икономисва доста време и разноски за стандратните прегледи., изясни още Венцеслав Колев.

Апаратът е лек, комфортен и елементарен за инсталиране и не пречи на естественото всекидневие на пациента. Устройството се получава с едно позвъняване в медицинския център, а пациентът в положение да го сложи без непозната помощ.

За по-рутинни проучвания може да го употребявате за 24 часа, а за непрекъснато наблюдаване има направени пакетни услуги. Може да следите здравето си посредством няколко отдалечени прегледи на месец, или пък, в случай че положението ви го постанова, да разчитате на обзор всеки ден от месеца, споделят лекарите от Check Point Cardio.



За повече информация се обадете на тел: 0700 10 282 medical или посетете уеб страницата на

*Съдържанието е предоставено от Check Point Cardio
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР