Всяка крачка на дъщерята на Анелия и Коко Динев се

...
Всяка крачка на дъщерята на Анелия и Коко Динев се
Коментари Харесай

Вижте с кого Анелия сватосва щерка си

Всяка крачка на дъщерята на Анелия и Коко Динев се следи под лупа от медиите. 14-годишната Ивон е по-интересна даже от известните си родители. Уви, повода не е толкоз приятна. Масово хората осъждат метода, по който наподобява дребното момиче, както и разюзденото й държание.

Мнозина са на мнение, че наследницата на огромната чалга звезда се е подложила на доста корекции и е изгубила детското в себе си. Анелия отхвърля тези клюки и твърди, че тази визия идва от гримовете, които е разрешила на ученичката, написа блиц.

,

„ Нямам корекции. Писна ми да ме упрекват. Аз съм на 14 години. Нито имам силикон, нито съм си слагала джуки. Имам мигли. Използвам сенки и декор дьо загар “, изясни Иво във влог.

Щерката на Анелия бе запитана в прав текст дали е правила секс, на което тя отговори, че е девствена.

Това не пречи на момчетата да се навъртат към известната дъщеря. Предимно мераклии са батковци на Ивон, по каквито в действителност си падат множеството девойки.

Анелия обаче си харесала за шурей младия си сътрудник Денис Теофиков. Момчето нашумя около сполучливия си дует „ Грешка беше “ с Цветелина Янева. Бързо се трансформира в любим на публиката, а наподобява и на колежките си. Наскоро се засякъл с Анелия и тя къде на смешка, къде не – му споделила, че го желае за шурей.

Денис е музикалното изобретение на „ Пайнер “ за 2018 година Много бързо името му се запомни, с почитателите в обществените мрежи с всеки ден се множат. За първи път се следи и такова всеобщо поддържане от негови сътрудници. Ръка на Денис му подадоха Цвети Янева, Джулия, Лорена, Ванеса и така нататък



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР