Всяка жена води неистова борба с излишните косъмчета, които се

...
Всяка жена води неистова борба с излишните косъмчета, които се
Коментари Харесай

6 страшни болести дебнат косматите жени

Всяка жена води неистова битка с непотребните косъмчета, които се появяват тук-там по тялото, на които нормално не би трябвало да ги има. Космите върху човешкото тяло порастват на всички места - както при мъжете, по този начин и при дамите. Обикновено косъмчетата при дамите са леки, тънки и съвсем невидими. Въпреки това, в случай че те станат твърди и тъмни, си коства да разберете повода за казуса.

Но преди този момент би трябвало да ви напомним, че от jenata.blitz.bg ви демонстрираха по какъв начин дамите изпаднаха в унес, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация .

Освен това от jenata.blitz.bg ви разкриха цялата истина за това какво мислят мъжете за женското окосмяване .

Но оказа се (очаквано или не), че най-досадното, грозно и неприятно окосмяване при дамите е върху горната им уста.

Такова нещо не бе показвано в никакъв случай до момента! Четири мадами сграбчиха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Женските мустаци несъмнено могат да отхвърлен освен всеки представител на мощния пол, само че и дамите, с които една дама поддържа връзка по някакви аргументи.

Но оказа се, че появяването на неприятни косми по лицето на дамите може да е разследване от генетична предразположеност, възраст, хормонално нарушаване или демонстрация на животозастрашаваща болест.

Ако желаете да научите шестте непредвидени аргументи за поява на неприятно окосмяване по женското лице, то посетете jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР