Всяка жена си мечтае за красив, умен, добър и… най-важното

...
Всяка жена си мечтае за красив, умен, добър и… най-важното
Коментари Харесай

Мъжете, които носят тези ИМЕНА не изневеряват!

Всяка жена си мечтае за хубав, интелигентен, добър и… най-важното – правилен мъж. Какво по-хубаво от това индивидът до теб да няма очи за никоя друга? Е, в случай че желаете тъкмо подобен мъж до себе си, разберете мъжете с кои имена в никакъв случай не изневеряват на дамите си:
Георги
Точно по този начин – като се изключи че е  едно от най-красивите и харесвани български имена, то носи и прелестна сила. Георги е прелестен фамилен човек. Истина е, че може дълго да търси своята годеница, преди да й предложи сърцето си, тъй като желае да се ожени единствено един път. Половинката му би трябвало да помни, че Георги не търпи лъжите. И в случай че дамата до него се държи почтено, той ще й стане лоялен мъж, който в никакъв случай няма да намерения за друга. И ще бъде съвършен татко
Владимир
Мъжете с това име са с доста огромни и положителни сърца, те в никакъв случай няма да сторят зло. При това Владимир нормално има безконфликтен темперамент, има доста другари. Владимир подхожда доста деликатно към събеседниците си. Веднъж срещнал най-хубавата жена, в никакъв случай няма да реши да й изневери. Той ще бъде доста добра глава на фамилията, образец за подражателство и заслужен мъж за брачната половинка си.



Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР