Всяка жена - шофьор, която днес полицаите в Пловдив и

...
Всяка жена - шофьор, която днес полицаите в Пловдив и
Коментари Харесай

Полицаи подаряват цветя на жените в Пловдив, в Ловеч арестуват за ТЕЛК

Всяка жена - водач, която през днешния ден служителите на реда в Пловдив и района стопираха за инспекция, получи цветя от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Акцията е обичайната за 8-и март за полицейската дирекция в Пловдив. С букет се снабдиха и дамите от Труд и Карлово.

В рамките на час пловдивските служители на реда стопираха 15 дами и против усмивка им подариха букет от нарциси. Пожелаха им и доста наслада, благополучие и безаварийно шофиране. Така пловдивчанка се снабди с нарцис вместо санкция за шофиране без колан.

" Притесних се извънредно, защото карах без колан. Този път ми се размина. Вече няма да нарушавам разпоредбите. Благодаря на служителите на реда за жеста ", съобщи дамата.

Петя Балабанова пък при типа на букета излезе от автомобила, прегърна служителя на реда и му благодари за благия жест.

" В първия миг си помислих, че ще получа втора санкция за деня. Сутринта ме глобиха, защото бях паркирала автомобила си на непозволено място - пред магазин за цветя ", сподели Балабанова.

В края на акцията 27-годишният служител на реда възкликна: " Дано приятелката ми да не ме остави след толкоз раздадени букети ".

Осмомартенска акция в Пловдив се организира на бул. „ Цар Борис Трети Обединител “.

60-годишен мъж от Луковит е арестуван за рушвет на длъжностно лице на ТЕЛК - Ловеч.

Със съдействието на чиновници на ловешката експертна лекарска комисия полицията е арестувала мъжа след предоставяне на рушвет от 300 лв. в постройката на ТЕЛК-Ловеч. Той е дал здравната си документи дружно с паричната сума, на длъжностно лице от комисията, с цел да се достави с експертно решение, даващо му право на пенсия и други обществени облекчения и придобивки.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и следствието продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Ловеч.

Оттам разясниха, че до привършване на процесуално-следствените дейности мъжът е освободен, защото не е осъждан.

За такова закононарушение законът планува наказване до 10 години затвор и санкция до 15 хиляди лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР