Всяка жена се страхува половинката ѝ да не ѝ изневери.

...
Всяка жена се страхува половинката ѝ да не ѝ изневери.
Коментари Харесай

10 признака, че той никога няма да ви изневери

Всяка жена се опасява половинката ѝ да не ѝ изневери. Този боязън е изцяло естествен и човешки, тъй като в една връзка, колкото и постоянна да е тя, постоянно може да се появи нотка на подозрение. И въпреки всичко, има някои знаци, че сътрудникът ви въобще няма желание да ви изневери. Ето кои са те:

1. Той не е лакомец.
В доста обстановки на невярност се оказва, че егоистите, склонните да мислят на първо място за себе си, са по-склонни да излъжат половинките си.

2. На него може да се има вяра.
Не сте го хващали в неистина. Винаги е почтен. Когато го попитате къде е бил сте сигурни, че споделя самата истина. Това са позитивни знаци, че вероятността да ви изневери, е доста дребна.

3. Не пази секрети.
Ако сте го хващали, че крие всякакви неща от вас, това е сигнал, че има задни мисли или че прикрива тъмни секрети. Но в случай че досега въобще не сте улавяли сходни знаци, то за какво да мислите, че ще ви изневери?

4. Той е доста ангажиран.
Когато е ангажиран с работа, семейство, деца, занимания, сътрудникът ви има по-малко време да се разсейва с други дами. Не че е невероятно, само че въпреки всичко бихте забелязали, в случай че отсъствието му стартира да става съмнително.

5. Знаете за всичко, което се случва в живота му.
Партньорите, които са открити и не се опасяват да споделят, са хора, на които може да се има доверие. Ако връзката посред ви не куца и си разказвате всяка вечер по какъв начин е минал денят ви, няма от какво да се притеснявате. По-страшно е, когато има безмълвие в дома.

6. Никога не е изневерявал преди.
Всеки човек изпитва любознание, по тази причина когато започваме нова връзка нормално разпитваме колегата си за предишния му опит. Един от постоянно задаваните въпроси е дали е изневерявал. Друг добър знак, че няма да ви изневери е, в случай че въобще до момента не го е правил. По-рисковано е, в случай че към този момент имате сходен неприятен опит с него.

7. Вие не сте прелюбодейка.
Понякога се случва по този начин, че „ каквото повикало, такова се обадило “. Много хора изневеряват, в случай че са им изневерили. Ако вие сте вярна, вероятността и той да е, е огромна.

8. Не го тласкате.
Някои дами не си дават сметка, че от време на време те са в основата на изневярата. Как? Като са мнителни, подозрителни, прекомерно ревностни, нападателни, обвинителни. Мъжете биват тласкани в прегръдките на друга жена при такова държание.

9. Не сте виждали тревожни знаци.
Прелюбодеецът си проличава. Дори да не е незабавно, все в миналото държанието му, погледът му, оплитането в неистини го издава. Подозрителното поведение е най-честият симптом, дори да не го забележите незабавно.

10. Имате прелестен полов живот.
Много по-малка е вероятността да ви изневерят, в случай че с колегата си имате превъзходен съкровен живот. Сексът е трогателен, постоянен, съпроводен с обич. Какво по-хубаво от това!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР