Всяка жена мечтае за красива кожа, която да сияе и

...
Всяка жена мечтае за красива кожа, която да сияе и
Коментари Харесай

Съвети за сияйна и здрава кожа

Всяка жена мечтае за красива кожа, която да сияе и да остане млада задълго. Сияйната кожа не се дължи единствено на положителните гени. За нея би трябвало да се потрудим малко повече. Тя ще ни се отплати уместно.

Ако желаете да се радвате на красива, здрава, сияеща кожа без бръчки, следвайте непроменяемо тези 3 потребни съвета.

1. Грижете се за кожата от вътрешната страна на открито

Вгледайте се в тялото си. Разберете дали го хидратирате задоволително добре. За да е опъната и млада кожата, тя се нуждае от доста течности.

Важно е в менюто си да включвате мастни киселини. Полезните мазнини са главният съставен елемент, построяват дерма клетките. Мазнините управляват деленето и регенерацията на кожните кафези.

Включете авокадо, зехтин, маслини в диетата си. Техните потребни хранителни субстанции са от голямо значение за кожата ви.

2. Взимайте минерални бани с британска сол

Английската сол е формирана от минерала магнезий. Преди лягане вземете вана с британска сол без да се изплаквате по-късно. Нека солите изсъхнат върху кожата. Дайте им опция да обхванат добре през нощта.

Магнезият има силата да се бори с акнето и да понижава червенината по кожата. Той успокоява възпалението в нея и предизвика деленето на клетките.

3. Направете си домакински овлажнител

Най-доброто, което можете да извършите за кожата си е да я подхраните с натурални артикули. Избягвайте готовите хидратанти, тъй като в тях има нездравословни субстанции, консерванти, подобрители, SLS, парабени.

Вместо тях третирайте кожата всекидневно с кокосово масло, зехтин, масло от авокадо, макадамия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР