Всяка жена мечтае да изглежда ослепително и да се чувства

...
Всяка жена мечтае да изглежда ослепително и да се чувства
Коментари Харесай

8 лесни стъпки за перфектен външен вид


Всяка жена мечтае да наподобява ослепително и да се усеща добре. Можете да го постигнете и в домашни условия. Предлагаме ви 8 лесни стъпки, които ще ви лишават напълно малко време и старания и няма да ви костват скъпо!

ЛЮБОПИТНО:  с обичани артикули, които да поръчате до у дома, а до 06.11. всеки нов клиент с регистрация в „ Моят dm ” се възползва от 15% отстъпка на поръчката си!
Стъпка 1:  За красива и блестяща коса
Красивата коса е хубавичко коса. Затова през по-студените месеци би трябвало да полагате специфични грижи за косата, като я подхранвате и защитавате. Препоръчваме ви шампоан и еликсир, срещу цъфтящи краища, които освен пазят, само че с помощта на вградената топлинна отбрана са идеалната основа за последващия стадий на оформянето на косата с преса, маша или сешоар.

 Стъпка 2:  За нежна и хидратирана кожа
Не забравяйте, че 70% от човешкото тяло се състои от течности и има потребност от добра хидратация. Кожата също. Хидратирайте, подхранвайте, спрете хода на времето. Използвайте постоянно подхранващо масло за тяло, обогатено с масло от жожоба и масло от морски зърнастец, които бързо попиват в кожата и я доставят с по този начин нужната ѝ порция влага.  

 
Стъпка 3:  Поглезете краката си
Краката или по-точно стъпалата се нуждаят от непрекъснати грижи без значение от сезона. Редовното поддържане на стъпалата е наложително даже през зимата. Не е задоволително да ги обувате в топли и комфортни ботуши, стъпалата желаят особено внимание.
Поглезете краката си с маската за крайници с ферментирало мляко и лимон от Balea.

 
Стъпка 4:  Мицеларна вода за по-чиста кожа
Със своето комбинирано деяние и физиологична формула мицеларната вода съчетава три дейности в един артикул – почиства, хидратира и тонизира. Мицеларната вода е толкоз съвместима с кожата, че можете да я употребявате когато и да е: заран - за унищожаване на непотребния себум и остатъците от нощния крем, денем - за ободряване на кожата и вечер - за разчистване на  събраната денем нечистотия, а също по този начин и за хидратацията на епидермиса през нощта.

 Стъпка 5:  За секси взор
Един взор е задоволителен, с цел да спечелите някого на ваша страна. Един взор, само че какъв, ще кажат дамите, тествали серпантина trend!t up Спирала N°1 - № 010, 12 ml. Тя придава несравним размер и обаяние на миглите, акцентира хубостта на очите.

 
Стъпка 6:  За добре обрисувани вежди
С възрастта плътността на веждите понижава, само че това е поправимо. Първо очертайте леко формата на веждите с молив в подобаващ цвят (с 2 нюанса не по-светъл или по-тъмен от косата), запълнете дребните празнини и най-после смесeте цвета и оформeте със специфична четка обособените косъмчета.

 
Стъпка 7:  За чувствени устни
Не всички сме естествено надарени с плътни и сочни устни. Но всички желаеме устните ни да излъчват страст и да приканват към целувка. Как да  реализираме резултата “чувствени устни ”? За да наподобяват апетитни и да притеглят вниманието, устните би трябвало да са подхранени, точно завършени и оцветени в подобаващ колорит. За задачата ви е належащо червило Waterdrop Lip Color от trend!t up в естествено керемиденочервено, което прави устните ви неустоими за целувки, а също по този начин подхранва и защищава от изсушаване, като им придава необикновен кадифен свършек. Специалната форма на връхчето на червилото - водна капка, разрешава доста тъкмо нанасяне на червилото върху устните. 

 Стъпка 8:  Завършете визията си мирис, който ви отива
Парфюмът е невидимият автограф на всяка жена, той би трябвало да акцентира хубостта ѝ и да ѝ отива. Тоалетна вода Tender Blossom от BETTY BARCLAY има гальовен флорален мирис – прелестното комбиниране на ароматите на пъпеш, проличава, магнолия, божур, мускус и сандалово дърво, за дами, които обичат романтиката и умеят да се любуват на живота.

 
„ Моят обичан dm към този момент с онлайн магазин “

►В момента на могат да се намерят над 8200 продукта от категориите Грим, Грижа и парфюми, Коса, Мъжка козметика, Здраве, Храна, Бебе и дете, Домакинство и други.

-15% отстъпка при първа покупка на всичко в онлайн магазина за клиенти, създали своята регистрация в платформата в интервала от 19.09. до 06.11.2022
 

► Много преимущества за клиентите след регистрация на „ Моят dm акаунт “ като специфични оферти и персонализирани услуги.
 

►Възможност за експресно приемане на поръчката в границите на три часа в определен dm магазин. Услугата е безвъзмездна за клиенти, които имат регистрация в „ Моят dm акаунт “.
 

Безплатна доставка при покупка над 100 лева
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР