Всяка жена, която отива на първа среща се опитва да

...
Всяка жена, която отива на първа среща се опитва да
Коментари Харесай

Топ 6 на нещата, които всяка жена прави на първа среща

Всяка жена, която отива на първа намира се пробва да направи допустимо най-хубаво усещане на мъжа, с който е излязла, даже и посред им да не се появи искра. Има няколко неща обаче, които безусловно всички дами вършат в сходна обстановка. Ето ги и тях:

1. Жената се чуди какво да си избере от менюто

Жените на първа среща в ресторант, постоянно агонизират при избора си от менюто, изчитайки го от корица до корица. Те се чудят дали да си изберат нещо по-скъпо от ястията; дали да пият алкохол; дали да не си изберат нещо по-семпло и непретенциозно; дали да си поръчат самун и десерт; дали да не се спрат единствено на салата, с цел да не наподобяват прекомерно лакоми и т. н.

2. Жената се пробва да бъде стилна и облича/обува нещо неловко

На първа среща човек постоянно се облича по-различно от метода, по който другояче се носи в всекидневието. В този случай дамата отива на коафьор, постарава се с грима си, поставя си повече бижута от нормално, поставя обувките с високи токчета, които ѝ предизвикват мазоли… В последна сметка тя цяла вечер не може да се почувства изцяло естествено.

3. Притеснява се какво да приказва, само че се пробва да наподобява интелигентна

Някои мъже съумяват да предразположат дамата и тя да се усеща удобно по време на диалога. Въпреки това, всяка жена се чуди какво тъкмо да приказва и какво не с въпросния мъж. Чуди се дали, в случай че е прекомерно дискретна той няма да я сметне за скучна, и дали в случай че приказва прекалено много, той няма да реши, че е досадна. В същото време се пробва да звучи мъдро, с цел да остави положително усещане у колегата си.

4. Оглежда мъжа под лупа

Всяка жена оглежда евентуалния си предстоящ сътрудник под лупа още при започване на връзката. Тя преценя освен репликите му, само че и хигиената му, отношението към фамилията и кариерата му. Изобщо тя търси всевъзможни улики, които могат да разкрият личността му. Разбира се тя трескаво се оглежда и за това дали посред им ще се появи искра.

5. Опитва се да избегне неловкото безмълвие

Мълчанието постоянно е неловко, тъй че дамите постоянно се пробват да запълнят тишината, изключително на първа среща. Дори да виждат, че срещата е неуспех, те гледат да приказват, с цел да мине по-бързо времето. Именно в такива случаи дамите постоянно се смеят нервно, с цел да наподобяват учтиви и възпитани, даже мозъкът им да е някъде надалеч.

6. Жената закъснява

Истината е, че дамите в никакъв случай не желаят да дойдат първи на срещата и по тази причина идват с 5-10 минути по-късно. Така те желаят да наподобяват по-специални и да се престорят на по-заети. Някои дами закъсняват и тъй като са прекалили с приготовленията си за срещата и са сменили облеклата си най-малко 7-8 пъти, преди да изоставен дома си.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР