Всяка жена иска да има силна и здрава коса, която

...
Всяка жена иска да има силна и здрава коса, която
Коментари Харесай

Хитри начини, с които ще накараме косата да расте по-бързо

Всяка жена желае да има мощна и здрава коса, която да пораства по-бързо и да е устойчива на атмосферните въздействия. Това не е изцяло невероятно и има няколко трика, с които можете да постигнете този резултат. В идващите редове ще научите няколко хитри способи, с които да накарате косата си да пораства по-бързо. Да започваме!

Хапвайте точните храни

Омега 3 мастни киселини ще подтикват растежа на косата ви. Те се съдържат в рибата, ядките, морските блага. Важни са и витамините, както и антиоксидантите. Те са значими и потребни за организма като цяло и имат позитивно въздействие върху всички елементи на тялото.
 Жена намаза косата си с майонеза! Няма да повярвате какво се случи! Жена намаза косата си с майонеза! Няма да повярвате какво се случи!
Дамите потвърдено са суетният пол. Те извънредно доста държат на това визията им да е безупречна. Не е загадка, че прическата постоянно е на...

Приемайте биотин 

Биотинът или витамин Б7 е основен за растежа на косата ви. Той може да се приема под формата на хранителна добавка или посредством обогатени козметични артикули. Можете да го срещнете и в хранителни артикули като соя, яйца, зърна, банани, гъби, авокадо и сьомга.

Грижете се за косата си

Не бъдете груби в поддръжката на косата си. Решете я леко, избягвайте да употребявате сешоар, както и да я търкате с забрадка, когато е мокра. Също по този начин, не прекалявайте с пресата и машата за коса. Колкото по-малко употребявате термична обработка и оставите косата да си изсъхва сама, толкоз по-щадящо е за нея.

Не забравяйте и за скалпа

Косата пораства от скалпа, тъй че не го забравяйте и него. Използвате натурални маски и басми, с цел да го подхраните. Ако имате пърхот, то се насочете към профилиран шампоан, с цел да можете да изчистите косата и тя да е здрава и мощна.

Също по този начин, когато нанасяте еликсир или подхранвате, то наблягайте на краищата, защото те най-вече страдат от неналичието на грижа и са изложени на нездравословните въздействия. Можете и след баня да нанасяте някой артикул за елементарно оформяне или суша поддръжка.

Защитете косата от UV лъчите

Да, слънцето е хубаво и даже потребно за косата. В разгара на лятото всеки желае да отиде на море и да му се наслаждения. За задачата обаче предпазете косата си от нездравословните лъчи. За задачата можете да употребявате стерилизиращи  артикули, които защищават от слънчевите лъчи. Тези лъчи повреждат косата още в корените и могат да забавят нейното развиване.

Бонус съвет: Пийте вода

Хидратацията през летните месеци е значима за цялото ни тяло. Косата не прави изключение. Когато не пиете вода, до нея доближават всички минерали и соли, които са ѝ нужни, с цел да бъде косата здрава и мощна.
 Ако желаете съвършени къдрици, НИКОГА не слагайте този артикул върху косата си Ако желаете съвършени къдрици, НИКОГА не слагайте този артикул върху косата си
Дамите несъмнено са суетният пол. Те постоянно се стремят да наподобяват несравнимо красиви, без значение от мястото и времето. За тях външния...

Надяваме се с тези препоръки да сме ви помогнали и да имате здрава и красива коса.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР