Всяка жена иска да има гърди в добра форма през

...
Всяка жена иска да има гърди в добра форма през
Коментари Харесай

Домашни рецепти за стегнат бюст

Всяка жена желае да има гърди в добра форма през целия си живот. За страдание в множеството случаи това не е допустимо. Отпускането на гърдите е натурален развой, който се случва с възрастта, когато гърдите губят своята еластичност и разтегливост.

Гърдите нямат мускули. Те са направени от мазнини, съединителна тъкан и жлези произвеждащи мляко и се нуждаят от подобаващи грижи, с цел да се поддържат в добра форма.

На пазара се предлага огромно многообразие от кремове и лосиони за стягане и тонизиране на увисналите гърди. Ако обаче предпочитате естествените способи, има доста лесни и лесни домашни средства, които можете да опитате да подобрите външния тип на гърдите си.

1. Упражнения

Тези с увиснали гърди би трябвало да включат упражненията в всекидневието си. Упражненията, ориентирани към гръдните тъкани и гръдните мускули към гърдите, могат да допринесат доста за прибавяне на неотстъпчивост.

Някои извършения, които могат дейно да издигнат увисналите гърди са преса и двигателна сила на гръдния панер, покачване на ръце, лицеви опори и гири.

Винаги носете поддържащ сутиен по време на подготовка.

 2. Леден масаж

Леденият масаж също се смята за доста ефикасен за възобновяване на твърдостта на увисналите гърди и повдигането им. Студената температура ще накара тъканта да се свие и от своя страна да направи гърдите да наподобяват по-стегнати и повдигнати.

Вземете 2 кубчета лед и масажирайте с кръгови придвижвания към всяка от гърдите си единствено за 1 минута.

Изсушете гърдите с мека забрадка и незабавно облечете сутиен, който ще го напълните вярно.
 Проучване: Пиете доста кафе - бюстът ви понижава Проучване: Пиете доста кафе - бюстът ви понижава
Всеки знае поговорката " Ние сме това, което ядем ". В някои случаи обаче този израз има малко по-различно значение. Някои артикули не ос...

Останете в наклонено състояние за 30 минути.

Правете това на равни шпации през целия ден.

Забележка: Не излагайте гърдите си на лед за повече от 1 минута, защото това може да аргументи изтръпване.

3. Зехтин

Масажът със зехтин е отлична техника за стягане на увисналите гърди. Маслиново масло е богат източник на антиоксиданти и мастни киселини може да възстановят вредите, породени от свободните радикали. Също по този начин, това ще помогне за възстановяване на тонуса и текстурата на кожата.
 Саманта Фокс застраховала гърдите си за един милион лири (ВИДЕО) Саманта Фокс застраховала гърдите си за един милион лири (ВИДЕО)
Британската певица и модел Саманта Фокс, която сега е на 54 години, разкри в изявление, че гърдите й са застраховани за милион лири...

Поставете малко зехтин върху дланите си и ги разтрийте, с цел да генерират топлота.

Разтрийте ръцете си върху гърдите си с придвижване нагоре.

Внимателно масажирайте за към 15 минути, с цел да увеличите притока на кръв и да стимулирате възобновяване на клетките.

Правете това най-малко 4-5 пъти седмично.

Можете също да употребявате масло от бадем, арган, авокадо или жожоба, с цел да масажирате гърдите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР