Всяка жена иска да бъде желана, дори и тази, която

...
Всяка жена иска да бъде желана, дори и тази, която
Коментари Харесай

5 начина да завъртите главата на мъжа и да станете богиня за него

Всяка жена желае да бъде мечтана, даже и тази, която се пробва да убеди всички в противното. Но не всяка има гения на съблазнителка. Не би трябвало да се отчайвате, тъй като всичко може да се научи. Можете да станете най-сексапилният и прелъстителен човек за обичания, като следвате няколко елементарни съвета.

„ Само по парфюм! “

Ароматът на жена, която току -що е взела душ, се счита за един от най-съблазнителните за мъжете. Не е небивалица, а чиста статистика. Парфюмеристите по света старателно основават парфюми, които наподобяват миризмата на прясно изкъпано женско тяло. Излезте от банята гола или с лек халат по мокрото тяло. Кой мъж може да устои?

Атакувай първа!

Момичетата от време на време се смущават да поемат самодейността и единствено се осмеляват да намекат, че не са срещу интимността. Напразно! Мъжете обичат, когато партньорката им е свободна в желанията си. Така че, вторият потребен съвет е да дразните обичания си безсрамно и нахално!

Хипнотизирайте с очите си

Гледайте го непосредствено в очите, самоуверено, безотказно и дълго. Усмихнете се малко, като че ли си спомняте или си представяте нещо доста прелестно. Дори сътрудникът ви да не разбере незабавно задачата на „ хипнотизирането “, той няма да го остави без внимание. Когато той ви попита за какво го гледате по този начин, кажете му без съмнение какво желаете от него.

Станете строга дама

Дори и да не се занимавате с ролеви игри, от време на време си коства да добавите малко спектакъл към живота си. Защо мъжете търсят интимни завършения на открито? Те обичат разнообразието. Жена, която през днешния ден може да бъде нежна и грижовна стопанка, а на следващия ден да се трансформира в тигрица, ги подлудява - става невероятно да мисли за друга.

Забравете за нощници и пижами!

Всеки мъж мечтае да си легне в легло, в което го чака гола хубавица. Дори и да живеете дружно 10 години, а той ви познава от вътрешната страна и извън... Няма значение. Усещането на нежната кожа на обичаната ви жена, достъпът до най-сладките елементи на тялото й е необикновено съблазнително. Попитайте избраника си дали би желал да спите до него гол - той незабавно ще отговори и единствено „ Да! “ Но имайте поради: щом започнете да се събличате изцяло преди лягане, ще спите по-малко през нощта!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР