Всяка жена има в гардероба си дрехи, които са съвсем

...
Всяка жена има в гардероба си дрехи, които са съвсем
Коментари Харесай

Как да накараме евтините дрехи да изглеждат бляскаво?

Всяка жена има в дрешника си облекла, които са напълно елементарни и не наподобяват скъпо и блестящо. Но от време на време на всяка от нас ѝ се прищява да добави малко обаяние в другояче скучното облекло. И това е изцяло допустимо. Обикновената дреха може да наподобява по този начин като че ли коства стотици левове. А даже няма да ви се наложи да изхарчите толкоз...

Но по какъв начин е допустимо това?

Като за начало можете да комбинирате облекла от елементарна памучна материя с връхни облекла, които наподобяват или са от сатен. Това може да са сака, якета или разнообразни наметки.

Следващата ви алтернатива са красивите и стилни обувки. Те могат да преобразят всяко едно облекло и да го трансфорат в неотразимо. А какво ще кажете за аксесоарите? Красивото колие, гривната с камъни и стилната чанта мигновено ще прибавят доза изискан във визията ви.

Друго предложение е въпреки всичко да се сдобиете с аксесоари, които са от дизайнерските фешън къщи. Това може да е чанта или пък обувки. Техният тип ще ви накара да изглеждате като милион $. Но имайте поради, че тези артикули са доста по-скъпи от това, което сме привикнали да купуваме от всеобщите магазини.

Изгледайте видеото по-долу, с цел да получите още по-подробни препоръки от влогърката Амбър Шол, която е в действителност ослепителна.

***
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР