Всяка жена има собствена представа за идеалния мъж. Но често

...
Всяка жена има собствена представа за идеалния мъж. Но често
Коментари Харесай

Мъжът-мечта за жените според зодията им

Всяка жена има лична визия за идеалния мъж. Но постоянно действителността се разминава с упованията, написа struma.bg. Астрологията разкрива за какъв мъж мечтае всяка дама в зодиака и какъв среща в действителния живот.
Овен
Жената Овен мечтае за мощен сътрудник, който знае по какъв начин да накара дъха ѝ да спре. Но в реалност дамите от този знак се обвързват със слаби мъже и се нагърбват с осъществяването на техните задания.
Телец
Скъпи заведения за хранене и неочаквани пътешествия – за това мечтае дамата Телец. Но в последна сметка тя се задоволява с мъж с висока заплата и цялостен ледник.

Близнаците
Жените Близнаци копнеят за мъж, с който да осъществен всичките си фантазии. Но се постанова да се примирят единствено с няколко телефонни позвънявания на ден от обичания.
Рак
Жената Рак мечтае за мъж със постоянни приходи, който дърпа конците вкъщи, само че в последна сметка самата тя се оказва в тази роля.
Лъв
Лъвът мечтае за богат и прочут мъж, само че получава брачен партньор, който има гения на бъдеща звезда.
Дева
Девата мечтае за самостоятелен и образован мъж и получава тъкмо това от ориста. Едва ли в миналото ще чуете от нея фразата: “Каква глупачка бях!”.

Жената Дева схваща през цялото време дали сътрудникът е подобаващ за нея и мъчно може да бъде заблудена.
Везни
Везните мечтаят за мъж от висшето общество, само че в последна сметка осъзнават, че това е невероятно за тях.
Скорпион
Жената Скорпион мечтае за правилен и благонадежден мъж, само че до момента в който го търси непрекъснато се натъква на грубияни и насилници.
Стрелец
Жената Стрелец мечтае за мъж, с който да обиколи света, само че в последна сметка се задоволява с “третокласни” завършения.
Козирог
Дамата Козирог мечтае за авторитетен мъж, само че в реалност среща човек, който ѝ обезпечава спокоен живот.
Водолей
Жената Водолей е в непрестанно търсене на най-интересния мъж. Тя е способна да сътвори същинска приказка даже и с най-безинтересния сътрудник.
Риби
Представителките на зодия Риби мечтаят за мъжа, който ще ги накара да се усещат като принцеси. Те най-често срещат сътрудник, на който могат да разчитат за всичко и това по никакъв начин не е малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР