Всяка жена има различни сексуални предпочитания. Независимо дали обича да

...
Всяка жена има различни сексуални предпочитания. Независимо дали обича да
Коментари Харесай

Топ 5 на най-добрите секс пози, любими на всички жени

Всяка жена има разнообразни полови желания. Независимо дали обича да поема контрола в свои ръце или не, тя постоянно чака едно вълнуващо преживяване и дава всичко от себе си, с цел да може то да бъде такова и за мъжа. И баба знае мисионерската поза, само че има доста други, които доставят надалеч по-голямо наслаждение от секса. Според физиката на двамата сътрудници, те могат да изберат по какъв начин да застанат, с цел да им е най-комфортно. Разбира се, тук всеки има своите дребни секрети. Ето няколко позиции, които дамите избират в разнообразни обстановки:

Когато желаят да управляват нещата: Стрелата на Амур
Прилича много на мисионерската, само че при тази поза дамата е от горната страна и се усеща по-уверена, а мъжът лежи по тил и е по-пасивен в тази ситуация. „ Тази поза може да помогне за създаване на доверие сред двамата, като чисто физически дамата управлява ритъма “, споделя доктор Деби Хербеник, който е създател на управление за секс за дами. При Стрелата на Амур дамата ляга върху мъжа като се опира на лакти и изпъва краката обратно. Той я обгръща с крайници и й разрешава да се движи свободно.

Когато желаят оргазъм: Котка
Може би в очите на мъжа наподобява, че дамата още веднъж желае да мързелува, само че в действителност тази поза допуска надълбоко навлизане и дамата мъчно се разминава без оргазъм (Е, зависи какво може той ахаха). Жената застава на ръба на леглото като се подпира на колене и издава дупето обратно. При тази поза има огромна клиторна стимулация и много, съвсем 37% от дамите се нуждаят от нещо в допълнение, с цел да доближат оргазъм.

Когато желаят да забременеят: Мисионерска
Зачеването е комплициран развой, който зависи преди всичко от здравословното положение на двойката. Върху оплождането оказват въздействие редица фактори, само че позата също е от голяма важност. Ако изберете мисионерската, ще увеличите възможностите за зачеване. „ Разбира се, значим е наклонът на талията. Поставянето на възглавница под таза може да ви помогне да я повдигнете малко и по този начин да създадете идеални условия за по-лесното постигане на сперматозоидите до вашата яйцеклетка “, разяснява пред Woman`sDay Ейми Левин. По думите ѝ, по този метод няма заплаха спермата да изтече бързо от влагалището както се получава при някои други пози.

Когато желаят по-дълъг сексуален акт: Лисица
Преждевременната еякулация може да скапе настроението както на дамата, която не е съумяла да свърши, по този начин и на мъжа. Тази поза наподобява малко на мисионерската. Жената е легнала по тил и би трябвало да качи краката си чак до раменете на мъжа. Така той може да проникне оптимално надълбоко, а и се усеща по-удобно, което е причина за по-дълъг сексуален акт.

Когато той е талантлив: Преплетени тела
По-големият член може да сътвори по-приятни чувства, само че и болежка за една жена. Така наречената любовна плетка или страничното навлизане са подобаващи в тази ситуация. Мъжът и дамата лягат встрани, лице в лице, като преплитат ръцете и краката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР