Всяка жена е красива, защото притежава нещо уникално, което другите

...
Всяка жена е красива, защото притежава нещо уникално, което другите
Коментари Харесай

Зеленооките жени се отличават от останалите по ТЕЗИ качества

Всяка жена е красива, тъй като има нещо неповторимо, което другите нямат. Такъв е случат със дамите със зелени очи, които просто превземат. Тези дами се виждат отдалеко. От тях друго се откъсва взор. Отличават се от масата в началото поради очите, а по-късно поради всичко останало. Ето ги най-често срещаните сходни черти сред зеленооките дами.

Прекарват времето си пълноценно – в никакъв случай не ѝ е скучно, тъй като все си намира какво да прави. Работа, върви, другари, задължения – тя постоянно е заета с нещо. Не е особено за нея да стои без работа или прелестно занятие.

Има изискан усет – вижда и се радва на дребните неща от живота. Обича да се забавлява и усмихва. Предпочита събирате с другари вкъщи, в сравнение с да излезе на клуб. Харесва изисканите неща, не натруфените, а изтънчените.

Не показва страстите си – мъчно ще я видите да плаче, в случай че го направи, ще е единствено пред себе си. Не моли за амнистия, не страда за обич или най-малко подобен тип дава. Не се оплаква, не мрънка, просто не показва страстите си. Пази ги надълбоко в себе си.

Има огромно сърце – тя обича и това си проличава отдалеко. Не очаквайте обаче да ви го потвърждава непрестанно. Щом е с вас, значи е единствено с вас – няма да лъже, ще бъде лоялна и грижовна. Ако обаче не го оцените, тя просто става и си потегля. 

Обича да предизвика – харесва ѝ да се усеща мечтана, да бъде ревнувана от колегата. Обича да вижда удивление в очите му, да бъде уважавана, да получава похвали. От време да време предизвика, слага тествания пред половинката си.

Тя е загадъчна – мъчно ще разберете какво се върти в главата ѝ, в случай че тя не реши да ви каже. Много неща могат да се крият зад усмивката ѝ.

Тя разпалва огъня – знае по какъв начин да задържи интереса на колегата си и да го накара да има очи само за нея. 
 Цветът на очите ви може да разкрие целия ви темперамент! Цветът на очите ви може да разкрие целия ви темперамент!
Тъмнокафяви очи Тъмните очи, съвсем черни приказват за човек със комплициран темперамент. Тези хора са енергични и буйни, подобаващи са за лиде...

Ето някои забавни обстоятелства за зелените очи:

Зеленооките хора се считат за най-нежни, тъй като този цвят е резултат от взаимоотношението сред Нептун и Венера.

Може да се родите със зелени очи, даже родителите ви да не са с такива.

Зелените очи се срещат по-често при дамите.

2% от популацията е със зелени очи.
 Кога очите ни могат да трансформират цвета си и какво значи това? Кога очите ни могат да трансформират цвета си и какво значи това?
Трудно е да се повярва, само че преди 10 хиляди години всички хора са били с един и същи цвят на очите - кафяв. По-късно генът, виновен...

Зелените очи могат да трансформират цвета си съгласно времето.

В Средновековието зелените очи и рижата коса са се считали за отличителни черти на вещиците.

Ирисът на котките е зелен, по тази причина на зеленооките хора се приписват черти от котешката природа като ловкост, изострен разум, ученолюбивост.

Смята се, че има връзка сред зелените очи и рижавия цвят на косата.

Предци на зеленооките хора са келтите и немците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР