Всяка жена е красива по свой собствен начин. Но не

...
Всяка жена е красива по свой собствен начин. Но не
Коментари Харесай

Как винаги да изглеждате добре на снимките: личен опит на нефотогеничната жена

Всяка жена е красива по собствен личен метод. Но не постоянно се получава да изглеждате добре на фотосите, изключително в случай че нямате опит в позирането, не знаете какво да си облечете и къде да гледате. Реших да покажа с персоналния си образец по какъв начин да се снимаме и да се харесаме.

Как да изберем най-успешната позиция, която ще ви помогне образно да коригирате характерностите на фигурата (моля, не ме съдете прецизно, за първи път се показвам):

1. Бялата риза в никакъв случай няма да ви разочарова! 

Не сте сигурни какво да облечете за фотосесия? Класическата бяла риза е печеливш вид! Изберете модел на класическа права кройка един размер по-голям, навийте ръкавите, това ще ви помогне да изглеждате по-елегантни и по-слаби.

2. Да няма директен зрителен контакт на снимката 

„ Откраднах “ този трик от Кейт Мидълтън.

По време на фотосите си помислете за нещо прелестно. Може да наподобява банално, само че от време на време най-хубавият метод да се получи добър израз на лицето е да се мисли за нещо положително: за обичания ви миг, за обичаните ви хора. Мислите за благополучие оказват помощ да се получи същинска усмивка.

3. Правилната позиция 

Не всички природата ни е наградила с идеални пропорции на тялото, в моя случай дължината на тялото и краката са съвсем идентична дължина, тъй че би трябвало образно да удължа краката. Погледнете фотографията в ляво, удължената риза още повече съкратява краката и позицията с кръстосаните крайници е изцяло несполучлива.

Необходимо е или да се запаши предната част на ризата, или да се вдигне края, както аз направих на фотографията в дясно.

4. Къде да си сложите ръцете? 

Къде да сложиш ръцете си, това е задачата …Сложете едната си ръка в джоба, само че не цялата, с цел да не наподобява като отрязана, в случай че имате тънки китки, не ги крийте, а по-скоро ги украсете с красиви гривни, които ще подчертаят тяхната грациозност и ще привлекат вниманието.

Повече за ръцете 

Вижте по какъв начин несполучливата позиция на фотографията вляво е направила ръката да наподобява по-обемна, в сравнение с в действителност е. Просто би трябвало леко да я повдигнете и ще получите напълно различен резултат.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР