Всяка инвестиция в Ливърпул е добре дошла, дори и когато

...
Всяка инвестиция в Ливърпул е добре дошла, дори и когато
Коментари Харесай

Клоп приветства новите инвестиори в Ливърпул

Всяка инвестиция в Ливърпул е добре пристигнала, даже и когато не става въпрос за мигновен прилив на пари за прехвърляния, съобщи мениджърът на " алените " Юрген Клоп. Английският футболен клуб и притежателите от " Фенуей Спортс " оповестиха през вчерашния ден, че световната компания " Дайнъсти Екуити " се е сдобила с миноритарен дял от акциите.

Според информацията, това ще разреши на Ливърпул да изплати част от отговорностите, които натрупа по време на пандемията. Други средства ще бъдат употребявани за инфраструктура, само че не и за прехвърляния.
 Клоп упорства Ливърпул да възобнови контракта на халф
Клоп упорства Ливърпул да възобнови контракта на халф

През предишния сезон Тиаго изигра 28 мача, в които означи асистенция

" Хората гледат на вложенията във футбола като просто харчене на пари за играчи и разбирам за какво ", съобщи Клоп, представен от организация ДПА.

" Понякога и аз по този начин виждам на нещата, само че дано не забравяме, че средства се изразходват в доста и разнообразни насоки. Примерно, ние сега строим нова естрада. Не знам по какъв начин тъкмо ще се случи, само че тя ще послужи за възстановяване на и без друго най-хубавата атмосфера в международен мащаб.

" Вече завършихме друга естрада и подготвителните стадиони и направихме други неща, които ще поддържат клуба постоянен в бъдеще. Ако някой има предпочитание да ни помогне, той е добре пристигнал.

" През тази година не играем в Шампионската лига, което е грамаден финансов удар за толкоз огромен клуб като нашия. Въпреки това, вложенията в тима също не престават. Това е мъчно, само че не е невероятно. Имаме потребност от свежи средства и ще ги използваме рационално ".

През миналото лято Ливърпул бе форсиран да бъде деен на трансферния пазар, откакто халфовете Джордан Хендерсън и Фабиньо напуснаха изненадващо тима. На тяхно място бяха привлечени Доминик Собослай, Алексис Мак Алистър, Райън Гранвенберх и Уатару Ендо.
 Нов акционер в Ливърпул
Нов акционер в Ливърпул

" Династи Екити " купи миноритарен дял от клуба

Инвестициите бързо се отплатиха за " алените ", които са непобедени във всички шампионати и са с пет триумфа от първите си шест мача във Висшата лига. Те са втори в класирането преди гостуването против Тотнъм в събота.

" Направихме добра подготовка с огромна група футболисти и това е главната причина да изглеждаме като тим. Имахме време да работим и това оказа помощ. Вижда се и нещо друго - в някои мачове измъкнахме резултати, които нямаше да бъдат същите преди няколко месеца. Така се израства ", продължи Клоп.

" Все още не знаем какъв брой сме положителни и какъв брой постоянен е тимът, само че виждаме проблясъци в мачовете. Искам това да се случва все по-често и по-често ".

Тотнъм стартира сезона по подобен метод и бе непобеден преди проваляне с дузпи против Фулъм в Купата на Лигата. Клоп мисли, че " шпорите " са възродени с новия управител Ангелос Постекоглу и ще бъдат измежду главните кандидати за позиция в топ 4.

" Тотнъм и Челси не стигнаха до европейските клубни шампионати, а това са континентални колоси. Те имат цяла седмица за подготовка, до момента в който други пътуват и играят. Не приказвам единствено за нас, а и за останалите водещи тимове в Англия ", сподели още Клоп.

" Това им дава съществено преимущество в борбата за местата в Шампионската лига. Тази година ще бъде изключително мъчно да стигнеш до топ 4, тъй като има колоси, които ще си бъдат добре отпочинали ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР