Всяка година в Габрово местните изработват карикатурни скулптури на родните

...
Всяка година в Габрово местните изработват карикатурни скулптури на родните
Коментари Харесай

Вижте българските политици - в стила на Таласъми ООД

Всяка година в Габрово локалните създават карикатурни статуи на родните политици - само че със актуалния изкуствен интелект за генериране на изображения това е допустимо за секунди.

Депутатът от " Демократична България " Божидар Божанов разгласява серия компютърно генерирани картинки на основни български политици в типичния анимационен жанр на студио Pixar.

И по-конкретно - на към този момент над 20-годишната им хитова анимация " Таласъми ООД ".
 Корнелия Нинова наподобява изненадващо тъжна до симпатичното таласъмче.  И Асен Василев е леко нацупен, кой знае за какво, липсват му и краката...  Мустафа Карадайъ обаче не може да се оплаква - AI несъмнено го е направил грациозен.  Ахмед Доган може да е почетен ръководител, само че логаритъмът видно разпознава, че не е отвън политиката.  " Типичното дете-побойник, изскочило от която и да е американска анимация за деца ", разказва го един консуматор.  Слави Трифонов е ядосан. Напоследък друга физиономия по този начин или другояче няма.  Според някои изкуственият разсъдък е докарал Ивайло Мирчев по-близо до Данаил Кирилов.  Христо Иванов е изплашен от нещо - или сюрпризиран. Таласъмчето с него е надалеч по-непукистки настроено.  Изкуственият разсъдък разпознава таласъма в самия Божидар Божанов.  " Виждам и Волен Сидеров ", отбелязва консуматор в обществената мрежа.  Според AI основният прокурор Иван Гешев е заобиколен постоянно от таласъми. " Това аленото вдясно Сийка ли е? ", пита един консуматор.
Къде обаче е Бойко Борисов? Лидерът на ГЕРБ, става известно, не може да бъде пресъздаден добре, най-малко не и от този логаритъм, даже и след многократни опити. Крайният резултат просто не наподобява на него...
 Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР