Всяка година Уди Алън радва почитателите си с по едно

...
Всяка година Уди Алън радва почитателите си с по едно
Коментари Харесай

Новият филм на Уди Алън с премиера на Киномания 2020 |

Всяка година Уди Алън радва феновете си с по едно ново заглавие, а уредниците на КИНОМАНИЯ наложително го включват в програмата си.

– тазгодишното предложение на огромния режисьор ще бъде показано в зала 1 на 21 ноември от 20:00 часа и на 25 ноември от 19:00 часа.

Филмът беше определен да открие интернационалния кино фестивал в Сан Себастиян, където са направени и фотосите на продукцията, като красивият испански град и покрайнините му са показани в целия си искра, сходно на Ню Йорк, Лондон, Париж, Венеция, Рим и Барселона, на които режисьорът отдава респект в предходни свои творби.

В центъра на сюжета е фамилна двойка американци, която се озовава на кинофестивала в Сан Себастиан, където е превзета от магията на събитието, хубостта и очарованието на града и приказния свят на филмите. Докато брачната половинка се увлича по млад френски режисьор, брачният партньор ѝ се влюбва в красива локална лекарка.

„ Фестивалът на Рифкин ” е пъстър с цитати и намигвания към паметни персонажи от кинокласики на именити режисьори като Орсън Уелс, Жан-Люк Годар, Бергман, Фелини, Трюфо и Луис Бунюел.

В функциите са: Уолъс Шоун, Джина Гършон, Елена Аная, Луи Гарел, Кристоф Валц и Сержи Лопес.

Фестивалът на Рифкин е носталгичен, сантиментален и подигравателен филм, какъвто единствено занаятчия като Уди Алън може да направи.



Киномания 2020 се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Молим публиката да заповяда в киносалоните с маска и да съблюдава отдалеченост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР