Всяка година списание Time избира личност на годината. Според изданието

...
Всяка година списание Time избира личност на годината. Според изданието
Коментари Харесай

Ето кой е личност на 2023 г.

Всяка година списание Time избира персона на годината. Според изданието това отличие се дава на човек, който през миналите 12 месеца е имал най-голямо публично въздействие, било то позитивно или негативно.
 Грами 2024 - кои са номинираните в най-важните категории
И най-вече номинации Грами отиват при...

Отличените реализатори и групи, които ще се борят за премиите през 2024 година

Миналата година бе отличен украинският президент, а предходни носители са били  и. За персона на годината този път Time включват в листата си китайския президент Си Дзинпин, Владимир Путин, даже Барби, както и известни артисти и писатели.

Американската изпълнителка Тейлър Суифт обаче отвя всяка конкуренция и стана персона на 2023 година съгласно списание Time.

За нея основният редактор на списанието - Сам Джейкъбс, споделя, че е " рядко срещан човек, който е по едно и също време основателят и героят в личната си история ". Според него певицата е " намерила метод да надскочи границите си и да бъде източник на светлина ".

По мотив определянето ѝ като персона на годината, Тейлър Суифт дава обстойно изявление за Time, в което споделя, че в никакъв случай до момента не се е чувствала толкоз горда и щастлива.

Спокойно може да кажем, че певицата несъмнено имаше една много звездна и изпълнена със събития и достижения 2023 година Турнето ѝ Eras да вземем за пример направи рекордни боксофис доходи. И това надали би било се случило, в случай че  не бе толкоз отдадена на музиката си и не се раздаваше оптимално на всеки един от 180-минутните си концерти, на които извършва по цели 45 песни.

Пред списание Time тя издава, че след няколко следващи концерта не става от леглото си, с изключение на с цел да си вземе храна и да се върне, с цел да си хапне в леглото. Освен това краката постоянно я болят поради високите токчета, с които танцува на сцената, а и гласът ѝ също пада поради продължителното пеене.

Въпреки огромното натоварване,  е задоволена от обстоятелството, че в този момент, когато е на 33 години, усеща, че е направила пробив в кариерата си. " И за първи път в живота си съм задоволително постоянна душевен, с цел да понеса всичко, което идва с това ", откровена е певицата.

Освен с турнето си, тя направи възторг и с албума си 1989, който е отпреди 10 години, само че презаписа и стана най-продаваният за тази година. Наред с това тя държи и второто и третото място за най-продавани албуми, надлежно с Midnights и Speak Now (Taylor`s Version), с което засенчва достиженията на сътрудниците си Дрейк, Оливия Родриго и Ед Шийрън.

Заслужава си обаче да споменем и няколко други от по-значимите достижения на Тейлър Суифт.
Филмът за турнето ѝ Eras се трансформира в най-печелившия концертен филм на всички времена, със извоювани 249 милиона $ в световния боксофис. Тя стана първият жив реализатор, който участва с пет албума в класацията Топ 10 на Съединени американски щати едновременно. Тя счупи върха за жена реализатор с най-вече албуми номер едно в историята на американските ранглисти. С общо 13 албума Тейлър Суифт изпревари даже Барбара Стрейзънд. Тейлър Суифт стана първият създател на песни със седем номинации за Грами за ария на годината, задминавайки достиженията на сър Пол Маккартни и Лайнъл Ричи. Суифт е оповестена и за най-стриймваната изпълнителка в историята на  и Apple Music.

Наред с всичко това, поради което бе определена от Time за персона на годината, от октомври певицата може да се похвали, че е към този момент. И с цел да сме по-конкретни, 1.1 милиарда $ е чистото ѝ положение, оценено от бизнес изданието Bloomberg.

Предвид цялото време и старания, които  влага в развиването на огромната си кариера, мнозина несъмнено биха предположили, че надали ѝ остава време за персонален живот. Но певицата в действителност съумява да съчетава работата и любовта много сполучливо. А сантименталните ѝ връзки постоянно са привличали вниманието на медиите.

Изключение не прави и последният ѝ романс с американския футболист Травис Келс, с който за първи път бяха видяни през септември. Тогава тя бе измежду публиката на един от неговите мачове, паралелно до майка му.

В изявлението си обаче  разкрива детайлности за връзката си със спортиста, които почитателите ѝ няма по какъв начин са подозирали. А точно, че двамата в действителност са почнали да излизат още през лятото и когато е отишла на първия му мач, към този момент са били двойка.
 Връзката на Тейлър Суифт и Травис Келси - предизвестието, което тя получи от някогашната му
Предупреждението, което Тейлър Суифт получи от някогашната на гаджето си

За някои неща би трябвало да се внимава

" Някои хора си мислят, че са са станали очевидци на първата ни среща на оня мач? Никога не бихме избрали това да е първата ни среща ", споделя Тейлър Суифт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР