Всяка година поне по петима родители убиват децата си по

...
Всяка година поне по петима родители убиват децата си по
Коментари Харесай

Ужасяващо: По петима като Кристина убиват децата си на година

Всяка година най-малко по петима родители убиват децата си по изключително нечовечен метод, както направи Кристина Дунчева от Сандански и хвърлят България в печал и предпочитание за отплата.

Основните аргументи за тежките закононарушения са три - отключена шизофрения или друго психическо заболяване, обезсърчение и възмездие, примесено с ревнивост, обявиха от Министерство на вътрешните работи пред "Телеграф ".

Криминалисти разясняват, че 80% от злокобните случаи са на родилки, които захвърляли одеве родените си чеда в кофи за отпадък. Случвало се е по няколко пъти на година да откриват телцата им непосредствено на сметищата в огромните градове на България.

Последният случай, който раздруса цялата страна, се разигра предходната седмица в Сандански. Тогава 32-годишната висшистка Кристина преряза гърлата на двете си невръстни дечица. Не посмя обаче, да посегне на себе си. Откри я мъжът й Георги Трайков, който извика полиция. Младата жена е упрекната в съзнателно двойно ликвидиране на 5-годишния Васил и две години по-малката Ивон.



Майката към момента не дава разумно пояснение за постъпката си, само че в това време юристът й пуска писма до медиите, в които трансферира отговорността на бащата. Двамата имали влошени връзки, пускали са неведнъж сигнали един против различен, даже в деня на двойното ликвидиране е трябвало да имат дело за домашно принуждение в Районния съд в града.

Криминални психолози разясняват, че евентуално дамата е била водена от ревнивост и от обезсърчение. Кристина твърди, че Георги и татко му, в чиято къща са живеели, я тормозели полово. Трайков е на диаметрално противоположно мнение - твърди, че Кристина ревнувала от двете деца.

Тепърва Дунчева ще бъде изследвана, с цел да се види какво е психическото й положение. До момента тя не е освидетелствана публично. Нейни близки обаче настояват, че мъжът й я е тормозел по всякакъв начин, даже я тормозел, че ще я принуди да се самоубие. Това обаче не става и Кристина убива двете си деца, а по-късно споделя единствено едно логическо изречение: "Реших казуса с децата, към този момент никой не може да ги вземе ".

Миналата година престъпно проявения Дилян Мариянов пък, скова от смут страната, като хвърли дребният си наследник Дариел от моста в Габрово, тъй като жена му го напуснала. Така момченцето вечно остана на 5 годинки, а извергът към този момент е наказан на пожизнен затвор.

Друг баща-убиец, който разплака цяла България, е Викторио Александров, разстрелял едногодишното си момиченце Никол и жена си Дарина Министерска.

Ужасяващата драма се разигра преди две години в София. Работещият като охранител тогава Викторио бил разграничен с 23-годишната жена, все пак постоянно ходел в дома й, с цел да вижда бебе Никол. Един ден обаче, двамата се скарали, той я ревнувал и желал да я управлява. Поискал даже половината жилище, което било купено от родителите на Дарина. В хода на делото стана ясно още, че тя два пъти е правила аборт от него, само че му разрешавала да си вижда детето.

Най-потресаващото в тази ситуация е, че откакто прострелва жена си, Викторио бяга с дребната Никол, обикаля половин София, даже приказва с таксиметров водач, а след това без да му мигне окото, прострелва и бебето. Уж прави опит да гръмне и себе си, само че в последния миг не набира храброст, измества дулото и патронът единствено леко го одрасква.

Този човек към момента не е наказан и си разрешава да плаши родителите на жертвата си от пандиза, където чака решението на съдиите. Неговият претекст за двойното ликвидиране е ревнивост и предпочитание за отплата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР