Всяка година на 6 януари се празнува Йордановден. Това е

...
Всяка година на 6 януари се празнува Йордановден. Това е
Коментари Харесай

Най-атрактивните и запомнящи се пожелания за Йордановден

Всяка година на 6 януари се чества Йордановден. Това е един от най-големите християнски празници, които църквата уважава. Счита се, че на Богоявление водата има магическа мощ, по тази причина всички мъже, дами и деца е трябвало ритуално да измият ръцете и лицата си, с цел да са здрави през цялата година.

На този ден честват всички, носещи имената: БИСТРА, БОГДАН, БОГО, БОЖО, БОЖИЛ, БОГОЯ, БОГДАНА, БОНА, БОНКА, БОГОЛЮБ, БОГОЛЮБА, БОГОМИЛ, БОГОМИЛА, БОЖАН, БОЖАНА, БОЖИДАР, БОЖИДАРА, БОЖИКА, БОЖИН, БОЖИНА, БОЖИНЕЛ, БОЖИНЕЛА, БОЖКА, БОЖКО, БОНЧО, БОНЬО, БОНИ, БОЮ, БОЯН, БОЯНА, ДАН, ДАНИ [УМАЛИТ.], ДАНА, ДАНКА, ДАНЧО, ДАНЬО, ДАЧО, ЙОН(А), ЙОНО, ЙОНКА, ЙОНКО, ЙОРДА, ЙОРДАН, ЙОРДАНА, ЙОРДАНКА,, ЙОРДАНКА, ЙОРДО, БОЙКО, БОЙКА, БОИЛ, БОЙЧО и производни на тях.
Ето ги и нашите пожелания, с които да зарадвате близки до сърцата си хора:
1. Нека сърцето ти постоянно да е на топло и в прегръдките си да държиш обичан човек. Здравето да те преследва до последния ти мирис, а положителните хора да са част от обкръжението ти. Честит имен ден!

2. Честит имен ден. На теб поисквам обич, тъй като тя е това, което окрилява човек и му оказва помощ да се допре до най-съкровените си фантазии. С почитание да се изрича името ти и доста порти да ти отваря в живота!

3. Честит Йордановден! Празникът ти да е популярен, изпълнен с възходи и позитивни страсти. Пожелавам ти най-скъпите и най-големи дарове, само че не материални, а сантиментални, тъй като щастието не се купува с пари!

4. Честит имен ден! Радвай се на живота и граби от него с цялостни шепи. Цялата компания те поздравяваме и ти пожелаваме тъкмо през днешния ден да започнеш една нова глава от живота си – още по-красива и по-вдъхновяваща.

5. Честит имен ден! Нека денонощно да ти се случват чудеса. Живей живота си по този начин, че даже и ангелите да ти завидят. Благополучие за теб и цялото ти семейство!
Калофер се приготвя за мъжкото хоро
Калофер се приготвя за обичайното леденото хоро във водите на река Тунджа. И тази година пандемията не спря традицията. В ледените...
Прочети повече
6. Когато човек има религия, чудесата в никакъв случай няма да го подминат. Пожелавам ти да вярваш мощно в себе си и фантазиите си. Бъди благополучен и задоволен от живота, дано най-прекрасните неща те настигат и да изпиташ най-силното благополучие. Носи името си с горделивост!

7. Ти имаш капацитет да сбъднеш всички фантазии и упоритости. Вярвай в себе си по този начин, както ние имаме вяра в теб. Цялата компания ти пожелаваме цветущ имен ден и ти желаем здраве!

8. Вярва се, че на този ден небето се отваря, с цел да одобри най-съкровените ни стремежи. Не спирай да си пожелаваш и дано всичко това, за което най-вече копнееш, да ти се сбъдне. С обич да изричат името ти на всички места по света.

9. Честит имен ден! Желаем ти цветен живот и доста чудеса и магии. Бъди победител и помни, че животът те обича тъкмо толкоз, колкото и ние. Вярваме в теб и постоянно ще сме твои другари.

10. Този ден е един от най-вълшебните от годината. Нека всички стремежи ти се осъществен и постоянно да вървиш ръка за ръка със здравето. Бъди сполучлив, остроумен, умен. Бъди популярен!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР